It’s official: Serija o životu Victorije Beckham je zvanično u produkciji
It’s official: Serija o životu Victorije Beckham je zvanično u produkciji

It’s official: Serija o životu Victorije Beckham je zvanično u produkciji

Netflix je potvrdio – dokumentarna serija o životu Victorije Beckham je zvanično u produkciji. Serija će pratiti njenu reinvenciju kao kreativne direktorke sopstvenog brenda. Sa druge strane, nudiće ekskluzivan pristup Victoriji, njenom modnom i kozmetičkom biznisu i njenim nikada ranije viđenim arhivama. Sudeći po komentarima, fanovi su već veoma uzbuđeni, a nestrpljenje se može osetiti i preko ekrana. 

Ako nečiji život želimo da ispratimo u obliku Netflixove serije, to je upravo Victoria Beckham. Do sada nisu poznate mnoge informacije, međutim, sama činjenica da će ova serija ugledati svetlost dana je razlog za slavlje.

Victoria Beckham – serija koju smo dugo priželjkivali

Podsetimo se, Victoria Beckham je nedavno lansirala liniju jednih od najsavršenijih farmerki za ovu jesen. Etiketa poznate dizajnerke oduvek je bila sinonim za glamur, a u isto vreme i svedenost. Kada govorimo o televizijskom životu ove zvezde, važno je napomenuti da je na Netflixu već dostupna jedna mini serija koji uključuje poznatu porodicu – Beckham. 2008. godine je Victoria osnovala svoj brend, a sada je pravo vreme da se posvetimo analiziranju njenih business poduhvata.

Fanovi se nadaju da će serija pored njenog poslovnog života obuhvatiti i deo privatnog. To je potpuno razumljivo, uzimajući u obzir veliku raskoš u kojoj dizajnerka živi. A i svi žele da vide i Davida, zar ne?

Učitati još
Zatvori