Uskoro stiže kriminalistička serija „Women in Blue“ – a glavnu ulogu tumači Bárbara Mori
Uskoro stiže kriminalistička serija „Women in Blue“ – a glavnu ulogu tumači Bárbara Mori

Uskoro stiže kriminalistička serija „Women in Blue“ – a glavnu ulogu tumači Bárbara Mori

Urugvajska glumica, Bárbara Mori, proslavila se davne 2004. godine zahvaljujući telenoveli Rubí. Iako nakon ove serije nije snimila gotovo nijedan zapaženi projekat, glumica konstantno privlači pažnju i samim tim odoleva stubu vremena. Nedavno je stigla najava za latinoameričku kriminalističku dramu, Women in Blue, dok će se u glavnoj ulozi pojaviti upravo Bárbara Mori. Serija je snimljena po istinitom događaju s početka sedamdesetih godina XX veka. Prve epizode premijerno stižu 31. jula na streaming platformu Apple TV+. Da li se ovde krije novi hit naslov – detalje saznajte u nastavku.

O čemu se radi u seriji Women in Blue?

Serija Women in Blue inspirisana je istinitim događajima iz 1971. godine. Naime, te godine odeljenju za krvne delikte u Meksiku priključile su se četiri žene. U isto vreme, javnost postaje zaokupljena zločinima iza kojih stoji tajanstveni serijski ubica. Dok se žrtve neprestano ređaju, ispostavlja se da su Maria, Natalia, Gabina i Angeles zapravo planski priključene policiji kako bi se skrenula pažnja sa serijskog ubice. Maria, čiji će lik oživeti Bárbara Mori, odlučuje da reši slučaj po svaku cenu i tako prkosi svim nametnutim konzervativnim normama. Da li će u toj nameri uspeti – ostaje nam da postepeno otkrivamo.

Ko čini glumačku ekipu serije Women in Blue?

Serija Women in Blue (Las Azules) okupila je vrhunsku glumačku ekipu koju čine Bárbara Mori, Natalia Téllez i Leonardo Sbarglia. Promo fotografije, kostimi i prvi trailer ukazuju na vrhunski projekat – te mnogi nestrpljivo iščekuju datum premijere. Serija će biti koncipirana u vidu kriminalističke hronike koja u prvi plan stavlja snažne ženske likove. Dodatnu dozu intrige unosi saznanje da su protagonistkinje zapravo deo reklamnog trika. Međutim, one ne prihvataju učešće u datoj farsi, već svojevoljno počinju da istražuju zločine. Prve dve epizode biće emitovane 31. jula putem platforme Apple TV+. Potom će preostale epizode pristizati do kraja avgusta. U nastavku možete pogledati najavu.

Učitati još
Zatvori