Šta čitaju poznati: Camila Morrone 
Šta čitaju poznati: Camila Morrone 

Šta čitaju poznati: Camila Morrone 

Nakon serije Daisy Jones & The Six,  Camila Morrone postala je najtraženija glumica mlađe generacije. Pored brojnih obaveza oko novih snimanja, Morroneova često sa svojim pratiocima, putem društvene mreže Instagram deli različite preporuke za čitanje – a u nastavku teksta zabeležili smo njene čitalačke afinitete.

@CamilaMorrone
@CamilaMorrone

Ko je Camila Morrone?

Dugi niz godina nije se pojavilo upečatljivije lice u Holivudu od Camile Morrone, koja zasigurno postaje predvodnica novog glumačkog talasa. Ova dvadesetšestogodišnja Amerikanka argentinskog porekla, pleni podjednako lepotom i talentom, a mnogi je s punim pravom porede s čuvenim glumicama starog Holivuda. Njena ličnost sinonim je za urbani glamur, i ubrzo nakon raskida četvorogodišnje veze s Leom DiCaprijem, Camila je doslovno osvojila mnogobrojne simpatije publike zahvaljujući seriji Daisy Jones & The Six, samim time jasno dokazavši da nije još jedna u nizu bivših devojaka slavnog glumca.

Camila je osim sve učestalijih glumačkih angažmana, zastupljena i u modnom svetu, a posebno su ostale upamćene revije i kampanje za Moschino, Loewe i Coach. Trenutno je ambasadorka modne kuće Chanel, a sve veći uticaj ove devojke vidljiv je u svim sferama.

@CamilaMorrone
@CamilaMorrone

Šta čita Camila Morrone?

Camila Morrone

After I Do – Taylor Jenkins Reid

Taylor Jenkins Reid neizostavna je u književnom dnevniku Camile Morrone, a serija Daisy Jones & The Six, (u kojoj je glumica oživela lik Camile Dan) snimljena je upravo na osnovu istoimenog bestselera  pomenute američke književnice. Osim Daisy, Camila je izdvojila i After I Do među istaknutim TJR preporukama, a mi je istog trenutka beležimo u svoju ultimativnu letnju čitalačku listu. Radnja je fokusirana na Loren, koja se odlučuje da svoj brak spase potpunom izolacijom od supruga na godinu dana. Ona polazi na put samootkrivanja, i pritom menja u potpunosti svoju dotadašnju životnu perspektivu. Roman After I Do nudi snažnu belešku o modernom braku i oštrim književnim jezikom opisuje sve emocionalne oluje glavne junakinje.

Camila Morrone

Devojke – Ema Klajn

Roman Devojke uvodi čitaoce u tajanstveni svet ozloglašenog kulta. Radnja je smeštena krajem 60-ih, u periodu dok su na vrhuncu bile slobodarske hipi ideje, a već od samog početka jasno je da Ema Klajn zapravo portretiše svoje viđenje Čarlsa Mensona i njegove komune. Prvo poglavlje otvara glavna junakinja, neshvaćena tinejdžerka Evi, koja biva opčinjena grupom slobodnih devojaka. Ona želi da postane sigurna u sebe i prihvaćena u društvu, te uskoro uz pomoć Suzan postaje članica ove naizgled idilične hipi grupe. Kako vreme prolazi san o slobodi se pretvara u košmar, a ranč smešten u brdima Kalifornije skriva tajne o serijskim zločinima. Ukoliko ste za atmosferičnu i zlokobnu knjigu, Devojke su odličan izbor, a kod nas je objavljena u Laguni.

Camila Morrone

Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow – Gabrielle Zevin

Mala je verovatnoća da niste čuli za roman Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow, o kojem u poslednjih godinu dana, apsolutno svi pričaju i pišu. Sveopštem hype-u nije odolela ni Camila Morrone, a njene impresije bile su ključne da i mi otkrijemo čari ove knjiške avanture, koja govori o bezvremenom prijateljstvu, ljubavi i video igricama. Radnja prati Sama i Sadie, koji se prvi put sreću u bolničkom krugu, nakon što Sam doživi saobraćajnu nesreću. Njih upravo na tom mestu povezuje strast prema igricama, a godinama kasnije oni iz svoje zajedničke ljubavi razvijaju sopstvenu igricu, Ichigo, koja im donosi slavu. Tokom trideset godina njihovi životi biće isprepleteni brojnim usponima i padovima, a posebnu draž romanu daju nostalgični osvrti na period, dok su video igrice bile na vrhuncu svoje popularnosti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori