Cher objavljuje čak dva memoara, a evo zašto smatra da za njenu priču nije dovoljna samo jedna knjiga
Cher objavljuje čak dva memoara, a evo zašto smatra da za njenu priču nije dovoljna samo jedna knjiga

Cher objavljuje čak dva memoara, a evo zašto smatra da za njenu priču nije dovoljna samo jedna knjiga

Pevačica Cher spada u kategoriju najvoljenijih ličnosti današnjice. Bilo da preferirate rock, pop, soul ili r&b muziku, sigurno ste čuli barem jednu njenu pesmu. Ona se našla u žiži javnosti još početkom šezdesetih godina prošlog veka. Pored bavljenja muzikom, Cher je u određenom periodu slovila i za značajnu televizijsku ličnost. Međutim, sa obzirom na to da ju je pre svega muzika proslavila, Cher se neretko naziva Boginjom popa. Njena karijera bila je ispunjena usponima i padovima, a isto može da se kaže i za njen privatni život. Ipak, popularna muzičarka odlučila je da konačno ispriča svoju istinu, i to kroz memoare. Iako je već neko vreme poznato da radi na knjizi, Cher je sada iznenadila sve fanove jer će njeni memoari biti podeljeni na dva dela.

Cher: Memoari koji otkrivaju tajne popularne pevačice

Nakon što je na Instagramu objavila naslovnu stranu knjige, postalo je jasno da će njen naziv biti Cher: The Memoir, Part One. Isto to učinila je i izdavačka kuća HarperCollins, koja je u opisu naznačila da priča o životu legendarne pevačice može biti preneta iz ugla samo jedne osobe. Naravno, ta osoba je Cher. Dakle, nakon više od 70 godina, ona je spremna da iznese najintimnije detalje iz svog života. Ipak, za to joj nije dovoljna samo jedna knjiga, već će memoari koje je Cher napisala biti podeljeni u dva dela. Takođe, objavom na Instagramu je konačno otkriven i datum kada će prvi deo biti dostupan za čitanje – a to je 19. novembar.

Drugi deo knjige – pod nazivom Cher: The Memoir, Part Two – biće objavljen tokom 2025. godine. Smatra se da će, kroz memoare, Cher ispričati sve o svom životu. Odnosno, da će u fokusu biti njeno detinjstvo, odrastanje, karijera, ali i ljubavni odnosi. Sa obzirom na to da je pevačica potvrdila da radi na knjizi još 2017. godine, njeni fanovi su sa uzbuđenjem dočekali vest o zvaničnom datumu objavljivanja memoara. Međutim, nakon saznanja da će biti objavljene dve knjige – a ne samo jedna – oduševljenje je još veće.

Cher / profimedia

Foto: JEFF HAYNES / AFP / Profimedia, Instagram (@cher)

Učitati još
Zatvori