Book lovers united: Kaia Gerber osnovala je čitalački klub, a da li je na pomolu proširenje brenda?
Book lovers united: Kaia Gerber osnovala je čitalački klub, a da li je na pomolu proširenje brenda?

Book lovers united: Kaia Gerber osnovala je čitalački klub, a da li je na pomolu proširenje brenda?

Kaia Gerber je novom objavom na Instagramu ukazala na jednu radosnu vest – njen čitalački klub biće updateovan misterioznim novostima. Manekenka (i odnedavno, glumica) često je u žiži javnosti. Ona je ćerka legendarne Cindy Crawford, kao i devojka glumca Austina Butlera.

Iako epitet nepo baby često stoji uz njeno ime, Kaia sve više dokazuje da svoju slavu zaslužila. Tako je njena izvedba u seriji Palm Royale veoma hvaljena, a na Instagramu fanovi posebno uživaju u njenim objavama koje se tiču knjiga. Saznali smo sve o čitalačkom klubu Kaie Gerber.

Kaia Gerber i njen čitalački klub

Kaia Gerber često i ponosno govori kako svoje slobodno vreme provodi čitajući. U rubrici Šta čitaju poznati osvrnuli smo se upravo na omiljene knjige manekenke i glumice. Počevši od klasika i amerikane, sve do bestseller romana, Kaia pravi svojevrsni žanrovski miks. Neke od njih omiljenih knjiga jesu Midlseks autora Džefrija Judžinidisa, delo Tamo gde rakovi pevaju spisateljice Delije Ovens i Moja mračna Vanesa, knjiga Kejt Elizabet Rasel.

Kaia preporučuje i delo Peti Smit Samo deca, te Bračni zaplet Džefrija Judžinisa. Jedan od njenih favorita je i knjiga Godina magijskog mišljenja autorke Džou Didion, a koju čita i Kendall Jenner. Kaia preporučuje i – sad već klasik Harukija Murakamija, knjigu Norveška šuma. Nije imuna ni na BookTok trendove, te Gerberova preporučuje i hit knjigu Plakanje u H-martu autorke Mišel Zauner.

Zbog svoje ljubavi prema knjigama, Kaia Gerber je, zajedno sa Alyssom Reeder, osnovala čitalački klub pod nazivom Library Science. Instagram profil kluba broji čak 54.4 hiljada pratilaca. Na njemu, kreatorke Kaia i Alyssa dele svoje preporuke knjiga i podstiču pratioce na razgovor o istima.

Takođe, one često organizuju panel diskusije sa istaknutim (i novim) piscima. Sada je Kaia na svom privatnom profilu, objavivši fotografiju u majici na kojoj piše Come to my house, I have great books zaintrigirala javnost. Da li je posredi proširenje brenda Library Science ili je u pitanju merch, ostaje da vidimo.

Foto: Instagram (@kaiagerber / @libraryscience)

Učitati još
Zatvori