011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Počinje još jedan vikend u Beogradu, a Journal je spremio vikend vodič u kom smo popisali ultimativne žurke u prestonici za sredinu avgusta. Prosto je neverovatno kako se leto polako (ali sigurno) bliži kraju, međutim, parties are here to stay.

Sve što smo bliži septembru intenzitet dobrog povoda se povećava. Da li je to zato što je većina iskoristila svoje odmore i onda, spremna za nove pobede, odlučila da se u potpunosti posveti beogradskom party programu, nije ni bitno. Bitno je da i sada vikend počinjemo u četvrtak, a završavamo kasno u nedelju. I to ne samo u klubovima, već i na legendarnim koncertima.

011. night escapes: Vikend u Beogradu


Ed Sheeran @ Ušće


+–=÷x (Mathematics) turneja se bliži Beogradu, a u subotu 17. avgusta imaćete prilike da slušate legendarnog Eda Sheerana u prestonici. Ed dolazi u Beograd nakon rekordne turneje po Sjedinjenim Američkim Državama, gde je postavio brojne rekorde po broju posetilaca, uključujući SoFi stadion u Los Anđelesu i MetLife stadion u Nju Džersiju. Ovaj drugi je bio najposećeniji jednodnevni koncert u istoriji SAD-a. Koncert će se održati u beogradskom Ušće Parku.

Provodeći duži deo prošle decenije na vrhu svetskih top-lista, omiljeni Ed Sheeran dolazi u Beograd u okviru svoje +–=÷x (Mathematics) turneje, koja je nedavno produžena do 2025. godine.

Prošle godine, Ed Sheeran je izdao dva albuma i Autumn Variations i oba su zauzela prvo mesto širom sveta. Izdati u maju i septembru, dobili su pohvale kritičara, a Sheeran je sarađivao sa Aaronom Dessnerom iz benda The National na oba albuma.

Četvrtak, subota @ Pola pola


Vikend u Pola pola je vikend vredan pamćenja. Nakon nebrojenih letnjih noći koje provodimo u ovom foto-baru, provereno znamo koja je sigurna party stanica u Beogradu. Adresa je već poznata – kultni Gastrošor, tako da ne postoji izgovor zbog kog vaš vikend neće početi i nastaviti se u Pola pola.

U četvrtak vas očekuje tradicionalno Čola veče na kom možete uživati uz bezvremene hitove. U subotu za vaš provod zadušen je Luka Brassi, a start je u 20h.

DJanluka & Cojke @ Veslački klub


Ovog petka veslamo na Sajamskom keju uz DJanluku i Cojketa. Očekuje vas zagarantovan provod na novom it beogradskom mestu, a vrlo je verovatno da ćete sresti ceo grad. Ukoliko ste planirali da se odlično provedete ovog vikenda, a niste sigurno gde biste otišli, Veslački klub je idealno mesto to.

Uz odličnu atmosferu i još bolju muziku, ovog petka sa startom u 22 časa možete da zaboravite na radnu nedelju i u potpunosti se posvetite vikendu.

Bazar @ Silosi


17. i 18. avgusta sa početkom u 18 časova održava se kultna manifestacija Pod sjajem zvezda ispred Silosa. Pod sjajem zvezda 2024 predstavlja treće po redu susrete beogradskih generacija.

U okviru manifestacije koja donosi brojne muzičke nastupe i koncerte, održaće se tradicionalno i bazar čiji izlagači će svakoj od generacija ponuditi nešto baš za njih. Obe večeri će manifestacija trajati do ponoći.

Učitati još
Zatvori