Nakon niza koncerata koji su oduševili mnoge, Adele nagovestila još jednu muzičku pauzu
Nakon niza koncerata koji su oduševili mnoge, Adele nagovestila još jednu muzičku pauzu

Nakon niza koncerata koji su oduševili mnoge, Adele nagovestila još jednu muzičku pauzu

Koncerti koje je tokom avgusta jedna od najpopularnijih zvezda današnjice Adele održala u Minhenu postali su glavna tema na društvenim mrežama. Snimci sa ovih nastupa preplavili su Instagram i TikTok, a algoritam nas je naveo da i sami poželimo da kupimo karte i otputujemo u Nemačku. Ovi koncerti su zabeležili veliku posećenost, a ispunjeni kapaciteti su tokom celog meseca predstavljali glavni pokazatelj da je baza fanova ove pevačice iz dana u dan sve veća. Publika je imala priliku da uživa u najvećim hitovima, pa čak i onim pesmama koje Adele nije izvela nekoliko godina. Ipak, čini se da će pevačica uskoro otići na zasluženi odmor. Štaviše, kako je sama Adele najavila, čini se da sledi nešto duža muzička pauza.

Adele: Muzička pauza nakon niza koncerata u 2024. godini

Kroz deset koncerata, koji su se održavali dva puta nedeljno tokom celog avgusta, Adele je napravila kratku rekapitulaciju dugogodišnje karijere. Pored toga, gotovo svaki aspekat ovog nesvakidašnjeg spektakla bio je u potpunosti prilagođen njenim najvećim fanovima. Zainteresovani iz svih delova sveta dolazili su u Minhen sa namerom da čuju pesme koje pevačica nije otpevala nekoliko godina. Na primer, pesmu Chasing Pavements izvela je nakon sedam godina. Takođe, pesmu All I Ask otpevala je uživo nakon čak osam godina.

Ipak, ono što je rastužilo mnoge jeste činjenica da je Adele najavila nešto dužu pauzu. Tom prilikom, ona je priznala kako je poslednjih sedam godina posvetila pronalaženju sebe, te je u tom periodu izgradila sasvim novi život. Međutim, kako je rekla, sada želi da ga živi i da mu se u potpunosti prepusti. Do ove pauze doći će tek nakon što Adele održi deset koncerta u Las Vegasu tokom oktobra i novembra. Oni će u velikoj meri podsećati na koncerte koje je održala u Minhenu, te se veruje da će biti podjednako spektakularni.

@adeleslyrics

adele confirms that she will take an incredibly long break! #adele #fypシ #foryoupage #blowthisup #foryou #fyp #viral #fy

♬ original sound - adele

Iako su njeni fanovi tužni, čini se da pojedini nisu iznenađeni. Naime, Adele je poznata po tome da se u pauzama između turneja neretko u potpunosti posvećuje sebi. Međutim, upravo u tom procesu nastaje muzika sa kojom veliki broj ljudi može da se poistoveti. Ipak, kako je najavila početkom ove godine, ona ne planira da u skorije vreme radi na novoj muzici. Stoga nam preostaje da u narednim nedeljama / mesecima / godinama uživamo uz njene najveće hitove koji bude različite emocije. Naposletku, sigurni smo da će tako biti i sa svakom pesmom koja će usledeti u budućnosti – makar se one čekale i nekoliko godina.

Foto: Instagram (@adele)

Učitati još
Zatvori