Bad Bunny ima novi singl „Una Velita” kojim šalje važnu poruku rodnom Portoriku
Bad Bunny ima novi singl „Una Velita” kojim šalje važnu poruku rodnom Portoriku

Bad Bunny ima novi singl „Una Velita” kojim šalje važnu poruku rodnom Portoriku

TikTok kultura, pored toga što je izrodila mnoge persone koje nazivamo influenserima, u svoj fokus stavila je i probijanje nove muzike. Gotovo sve hitove koje nazivamo viralnim, prvo smo čuli baš na ovoj platformi. U jedne od takvih spada i nova pesma Central Ceea i Ice Spice, koja je proglašena hitom. brat saga koju potpisuje Charli XCX, i koju pasionirano slušamo on repeat, takođe osvojila je TikTok zajednicu.

Međutim, u moru pesama koje slušamo u cilju dobrog provoda i đuske, Bad Bunny lansirao je onu koja predstavlja vid molitve posvećene njegovom rodnom Portoriku. Pevač do sada lansirao je isključio hitove koji broje i po nekoliko milijardi pregleda, dok nas je sada, malo je reći, dirnuo novom pesmom. Una Velita, definitivno nije još jedan TikTok hit, već pesma koja nosi snažnu poruku posvećenu tragediji koja je zadesila Portoriko 2017. godine, od koje se pomenuta država još uvek nije oporavila.

Ljubavno pismo rodnom Portoriku

Pevač Bad Bunny, znan i kao Benito, neretko servira hitove koji predstavljaju apsolutne klupske bengere. Od njega definitivno iznova i iznova očekujemo next biggest hit, dok nas je ovog puta i više nego dirnuo. Naime, 2017. godine, njegov rodni Portoriko, zadesila je tragedija nanešena od strane tornada po imenu Maria. Mnogi stanovnici ove države nastradali su ostavši bez svojih voljenih. Stihovima Here comes the storm, comes the storm, It’s starting to rain, it’s gonna happen again, Here comes the storm, who will save us?, Bad Bunny reprezentovao je stanje u kom se njegova rodna država nalazila. No, ukoliko se pitate zašto je hit izašao svega sedam godina kasnije, odgovor donosi politička strana novčića.

Naime, novom pesmom Bad Bunny građanima poručio je da je važno izaći na predstojeće izbore. A isti održaće se 5. novembra ove godine.

Benito novom pesmom posao je važnu poruku Portoriku, stavljajući akcenat na bolje sutra. A ko će obezbediti bolju budućnost za ovo podneblje, saznaćemo uskoro.

Foto: YouTube / Instagram / @badbunnypr /

Učitati još
Zatvori