Barry Keoghan otkrio koja mu je omiljena pesma sa albuma Short n’ Sweet – iznenadićete se
Barry Keoghan otkrio koja mu je omiljena pesma sa albuma Short n’ Sweet – iznenadićete se

Barry Keoghan otkrio koja mu je omiljena pesma sa albuma Short n’ Sweet – iznenadićete se

When yout boyfriend is your biggest fan

Sabrina Carpenter i Barry Keoghan u vezi su duže od šest meseci, a ozvaničili su je zajedničkim videom povodom Met Gale. On je, kasnije, dobio glavnu ulogu u njenom spotu za pesmu Please, please, please, a poznat je i po tome što joj redovno ostavlja komentare podrške na društvenoj mreži Instagram.

Taman kad su mediji počeli da spekulišu da je par raskinuo, Barry se javio i podržao izlazak novog albuma. Osim toga, on je na svom storiju otkrio i koja mu je omiljena pesma, te nas zaintrigirao da obratimo pažnju na reči. Da li treba da napomenemo da je Sabrina jedina osoba koju glumac prati na ovoj mreži? A true fan, indeed. 

Short n’ Sweet

Novi studijski album Sabrine Carpenter podigao je prašinu i tema je raznih rasprava. Na društvenoj mreži X (bivši Twitter) fanovi pominju potencijalna dva ljubavna trougla. Jedan čine Camila Cabello i Shawn Mendes, drugi Olivia Rodrigo i Joshua Bassette. Bilo kako bilo, sve se ovo dešavalo pre veze sa irskim glumcem, te je on odlučio da javno podrži Short n’ Sweet album. I ne samo to – on je izdvojio i svoju omiljenu numeru: Bed Chem! Trk na lyrics i – sve će vam biti jasno!

Barry Keoghan dobio ulogu u filmu Peaky Blinders

Netflix platforma preuzela je produkciju filma Peaky Blinders, a Barry će igrati jednu od zapaženih uloga. Iako je više puta dokazao da je izvrstan glumac, film Saltburn doneo mu je veliku mainstream popularnost.

Veza sa Sabrinom desila se u pravo vreme (da smo čak prvobitno pomislili da je marketing trik), i doprinela je njihovim (već) zavidnim karijerama. IT couple usklađuje vremenske zone, a njihovi agenti imaju pune ruke posla sa njihovim overbooked rasporedima. Barry je, između ostalog, u aprilu bio Sabrini velika podrška i na muzičkom festivalu Coachella. Couple goals, we must say. 

Foto: Profimedia, Instagram / @sabrinacarpenter 

Učitati još
Zatvori