Beogradski DJ Sergej Krstić preporučuje tri mix-a sa NTS radija iz Londona
Beogradski DJ Sergej Krstić preporučuje tri mix-a sa NTS radija iz Londona

Beogradski DJ Sergej Krstić preporučuje tri
mix-a sa NTS radija iz Londona

Nakon sinoćnjeg nastupa na EXIT-u, Sergej Krstić popularni DJ iz Beograda, potrudio se da izdvoji muziku i za čitaoce našeg portala. Za razliku od ostalih gostiju koji su imali prilike da budu deo naše rubrike Beogradski DJ preporučuje, Sergej se opredelio da nam pusti muziku sa NTS londonskog radija. Ukoliko ste veliki ljubitelj elektronske muzike, verujemo da i sami već uživate u otkrivanju novih elektronskih momenata na ovaj način. No, ako ste potpuni neznalci, možda je vreme da vas upoznamo sa predmetom opsesije svih onih koji dele strast prema muzici, isnpiraciji i otkrivanju novih tonova.

Sergej, kao veoma aktivan na beogradskoj DJ sceni od 2019. godine, ostavlja svoj muzički trag na renomiranim mestima poput 20/44, KC Grad, Drugstore, i mnogih drugih klubova u Beogradu. Njegova prisutnost takođe je osvojila stejdževe prestižnih festivala poput EXITA-a i festivala Devet. Zbog svog velikog iskustva u noćnom klabingu, verujemo da je osoba koja ima legitimitet da barata elektronikom i rasuđuje o kvalitetu muzike, kao što je to uradio ovde za vas.

@sergejkrstic

Poznat po jedinstvenom muzičkom ukusu, Sergej lako kombinuje različite žanrove kako bi stvorio jedinstvenu atmosferu na nastupima. Sa određenom notom groove-a i nostalgije u svojim  setovima publiku na svojim nastupima neretko dovodi do „ludila“. Njegov muzički repertoar obuhvata street soul, balearic, boogie, afro, disko i haus, kao i klupske zvukove breakbeat-a, tehna i trance-a iz devedesetih. Dakle, sada vam je možda malo jasnije zbog čega smo rekli da ljude dovodi do ludila? Prelazimo sa ovog kratkog, ali slatkog uvoda na njegove predloge sa NTS radija i savetujemo vam tri stvari.

  1. Poslušajte mikseve (verujte nam, pravo su osveženje)
  2. Poslušajte Sergeja Krstića uživo
  3. Uživajte u čarima NTS radio ako do sada niste

Naš posao se ovde završava, a predlozi dalje govore sami za sebe.

@sergejkrstic
Sergej Krstić // chooses:

Heels And Souls on NTS Radio 12/01/23 (Covering for Secretsundaze)

Za pocetak jedan lagani, street soul, boogie, rnb downtempo set. Idealan uz prve jutarnje ili poslednje dnevne sunčeve zrake, dvojice producenata i vlasnika reissue lejbla iz Velike Britanije.

NTS Radio Show – Episode 18 w/ Telephones

Guest-mix fantastičnog producenta i DJ-ja Telephones za mesečnu radio emisiju Jamie Tillera. Kompilacija balearic, dubby, ambijentalnog, brejki hausa.

NTS Radio Show Ep. 34 – Jamie Tiller w/ Eternal Love

 

I za kraj, proper party kompilcija progressiv, trance, hausa vodećih producenata i DJ dua iz Milana, Italije. Takođe za mesečnu radio emisiju Jamie Tilera.

Dok smo preslušavali muziku koju je selektovao Sergej, pomislili smo: zahvaljujući ovoj rubrici imamo na jednom mestu toliko kvalitetne muzike da je samo pitanje kada ćemo i mi sami početi da je preporučujemo. Šalu na stranu, zaista nam se dopalo sve što je Sergej Krstić selektovao. Ukratko, zna čovek da pogodi žicu.

Mi se nadamo da ćete i vi uživati u odabranim ritmovima koji su, kad malo bolje razmislimo, odlično rešenje za ovo popodne. Ono što smo naveli u uvodu, kao tri ključne stvari koje biste trebali da prepišete iz ovog teksta – još uvek su na snazi.

Savetujemo vam još da zapratite Sergeja na društvenim mrežama, a mi se vidimo na nekom od njegovih novih nastupa nakon što iskida na ovogodišnjem EXIT-u.

Foto: Privatna arhiva

Učitati još
Zatvori