Šuška se da Beyoncé i Pharrell Williams spremaju još jednu muzičku saradnju – a fanovi su nestrpljivi
Šuška se da Beyoncé i Pharrell Williams spremaju još jednu muzičku saradnju – a fanovi su nestrpljivi

Šuška se da Beyoncé i Pharrell Williams spremaju još jednu muzičku saradnju – a fanovi su nestrpljivi

Izgleda kao da poslednjih dana Pharrell Williams zauzima sve vesti. Tako smo ispratili njegovu saradnju sa kompanijom LEGO pa smo otkrili da nas uskoro očekuje ultimativni set kockica kao i biografski film. Pharrell je nedavno podgrejao uzbuđenje među obožavaocima nagoveštajem o mogućoj novoj saradnji sa Beyoncé. U jednom intervjuu, proslavljeni muzički producent i višestruki dobitnik Grammy nagrada govorio je o dugogodišnjoj profesionalnoj vezi sa poznatom pevačicom. Tom prilikom istakao je koliko poštuje njen muzički razvoj, iako je, kako navode izvori, pažljivo izbegao da otkrije previše detalja. Međutim, njegov nagoveštaj da se nešto sprema bio je dovoljan da izazove spekulacije među fanovima, koji su već počeli da maštaju o tome šta bi moglo da bude sledeće u njihovoj zajedničkoj karijeri.

beyonce-pharrell-williams-saradnja-profimedia-0892538999
Pharrell Williams / Profimedia

Beyoncé i Pharrell Williams – dugoočekivana muzička saradnja?

Beyoncé i Pharrell Williams su poznati po plodnoj saradnji koja traje već više od dve decenije. Njihova prva zajednička pesma, Work It Out, označila je Beyoncéin početak kao solo umetnice 2002. godine. Njihova saradnja nastavila se na njenom popularnom albumu B’Day, kao i na pesmi Lift Off sa albuma Watch The Throne, koji su izveli JAY-Z i Kanye West. Zbog ovih uspeha, svaka naznaka nove saradnje između ova dva velikana muzičke industrije izaziva ogromno interesovanje.

Iako Pharrell ima bogatu istoriju rada sa velikim imenima poput Britney Spears, Justina Timberlakea i JAY-Z-a, čini se da uvek traga za novim kreativnim izazovima. Prema nekim izvorima, u istom intervjuu, Pharrell je izrazio želju da sarađuje sa legendarnom pevačicom Sade, nazivajući je neverovatno talentovanom. Ova izjava dodatno podgreva očekivanja, jer bi njihova saradnja mogla biti jedan od njegovih sledećih velikih projekata. Uz to, mediji navode da Pharrell planira i buduće projekte sa popularnim reperom Futureom.

and now, we wait.

U ovom trenutku, pažnja javnosti najviše je usmerena na moguću novu saradnju između Beyoncé i Pharrella. Obožavaoci širom sveta nestrpljivo čekaju na nove detalje, svesni da je svaki njihov zajednički projekat u prošlosti bio pravi hit. Kako prenose pojedini izvori, Pharrell nije otkrio mnogo, ali njegov nagoveštaj da se spremimo izazvao je dodatnu dozu misterije i uzbuđenja. S obzirom na njihovu bogatu muzičku prošlost, nije iznenađenje što su obožavaoci puni očekivanja. Njihova prethodna saradnja donela je brojne hitove, a ako se ponovo udruže, sasvim je izvesno da bi rezultat mogao biti još jedan značajan doprinos njihovim već impresivnim karijerama. Bilo da se radi o novoj pesmi ili čak celom albumu, svaki projekat koji povezuje ova dva umetnika nosi sa sobom obećanje nečeg velikog.

Do tada, jedino što preostaje je čekanje – a kako prenose mediji, fanovi su već spremni za sve što dolazi.

Foto: Profimedia; Instagram: @aintnojigga, @beyonce

Učitati još
Zatvori