Vreme je da poslušamo božićnu pesmu koju je Olivia Rodrigo napisala sa samo pet godina
Vreme je da poslušamo božićnu pesmu koju je Olivia Rodrigo napisala sa samo pet godina

Vreme je da poslušamo božićnu pesmu koju je Olivia Rodrigo napisala sa samo pet godina

Neki ljude rode se sa posebnim darom, a svoj talenat krenu da ispoljavaju već u ranoj mladosti. Zahvaljujući emisiji The Tonight Show, čiji je voditelj i autor Jimmy Fallon, imali smo priliku da čujemo božićnu pesmu koju je pevačica i kantautorka Olivia Rodrigo napisala sa samo pet godina.

Naime, njena mama pronašla je i poslala, na zahtev autora i voditelja emisije, snimak na kojem se jasno čuje glas male Olivie koja žargonski rečeno baca verse na božićnu tematiku. Jimmy je iznenadio pevačicu pustivši ovu pesmu tokom njenog poslednjeg gostovanja, koje se dogodilo u prvoj polovini meseca.

Songwriter at 5

Interesantno je da Olivia nije znala da piše sa pet godina, ali je to nije sprečilo da osmisli i interpretira tekst za svoju prvu božićnu pesmu. Svoj talenat pokazivala je od najranijeg detinjstva, a sa samo 18 godina njena debitantska pesma Drivers Licence postala je jedan od najslušanijih singlova. Iste godine osvojila je čak tri prestižne Grammy nagrade a njena karijera od tada ide uzlaznom putanjom.

Dokaz da su neka deca prosto muzikalnija od drugih savršeno se ogleda na ovom primeru, te u ovom uzrastu već može da se prepozna urođen talenat i želja da se isti neguje i održava tokom kasnijih godina. U ovom slučaju taj talenat doneo je jednoj tinejdžerki planetarnu popularnost, a mlada Olivia Rodrigo postala je, pored Billie Eilish, nosilac novog talasa pop kulture u kojem uživa celokupna Gen Z.

Srećna u ljubavi

Njena prva pesma nastala je kao posledica slomljenog srca, a mlada pevačica je tu situaciju konačno prebolela i sada uživa u ljubavi sa mladim britanskim glumcem.

Ova celebrity veza nedavno je postala i zvanična, a internet su preplavile fotografije mladog i atraktivnog para. Njeno srce osvojio je Louis Partridge koji je nakon svoje uloge u Netflix franšizi ‘Enola Holmes’ postao miljenik tinejdžerki.

Foto: Profimedia, Instagram / @fallontonight / @oliviarodrigo

Učitati još
Zatvori