Camila Cabello donosi obradu letnjeg hita „Move“
Camila Cabello donosi obradu letnjeg hita „Move“

Camila Cabello donosi obradu
letnjeg hita „Move“

Globalna superzvezda, Camila Cabello, obradila je hvaljenu pesmu Move (original: Adam Port & Stryv) koja je u kratkom roku postala nezaobilazan hit leta 2024. Ova pesma je odmah osvojila publiku. I samo 24 sata nakon objavljivanja, originalna verzija je zauzela prvo mesto na prestižnoj listi Beatport Top 100. Ovim statusom je potvrđena njena popularnost u svetu elektronske muzike.

MOVE.

Move je pesma koja se ističe ne samo svojom zaraznom melodijom, već i energičnim ritmom koji poziva na ples. Ubrzo nakon objave, pesma je osvojila srebrni sertifikat u Ujedinjenom Kraljevstvu, a zlatni sertifikat u Nemačkoj postao je sve izgledniji. Ovaj uspeh dodatno osnažuje činjenica da je pesma za samo četiri nedelje dostigla više od 100 miliona slušanja. Osim toga, zadržala se impresivnih 110 dana na Spotify Global Top 50.

Nova verzija pesme na kojoj je Camila Cabello, prati njen aktuelni album C,XOXO (Magic City Edition) na kojem se nalaze četiri nove pesme: baby pink (feat. Eem Triplin), Come Show Me, Can Friends Kiss?, i GODSPEED. Produkciju albuma potpisuju El Guinchoo (FKA Twigs, Rosalía) i Jasper Harris (Jack HarlowPost Malone).

Camila Cabello

Camila Cabello, koja je već poznata po svojoj sposobnosti da spoji pop, R&B i latino zvuke, još jednom je potvrdila svoj status globalne zvezde. Njena energija, vokalne sposobnosti i sposobnost da stvara hitove doprinose njenoj reputaciji u muzičkoj industriji. Kako se pesma Move uspinje na muzičkim listama, očekuje se da će Camila nastaviti uzlaznom putanjom. Njena sposobnost da prepozna i iskoristi trenutne muzičke trendove čini je ključnom figurom na globalnoj sceni, a njen najnoviji rad samo potvrđuje njen umetnički rast i evoluciju.

Izdanje (Adam Port & Stryv) je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama.

Foto: Instagram @camila_cabello, Camila Cabello press shot: Deanie Che

Učitati još
Zatvori