Camila Cabello briše objave na Instagramu u znak nadolazećeg albuma?
Camila Cabello briše objave na Instagramu u znak nadolazećeg albuma?

Camila Cabello briše objave na Instagramu
u znak nadolazećeg albuma?

Camila Cabello je izbrisala/arhivirala sve objave na Instagramu u znak nadolazećeg albuma. Imajući u vidu da taj potez nije novost na muzičkoj sceni (see: Kanye), nećemo ostati iznenađeni. U prethodnim objavama nas je Camila iznenadila svojim potpuno novim izgledom. Od frizure, preko styling-a, akcenat je stavila na samopouzdanje.  Svet muzike zadržava dah dok Camila Cabello najavljuje svoj nadolazeći album koji obećava da će biti istinsko putovanje kroz njene muzičke korene. U opisu svog Instagram profila ostavila je link ka sajtu na kom će fanovi uskoro moći da čuju novi album.

camila cabello
camila cabello

Blonde confidence is more fun

Rebrand kojem smo mogli da svedočimo nije isključivo estetski. Pored kose i stajlinga, Camila je ovog puta odlučila da se okiti samopouzdanjem. Iako još uvek nije otkrila detalje o samom albumu, Camila je svojim najavama i brisanjem istih uspela da probudi znatiželju publike. Očekuje se da će album istražiti nove muzičke pravce dok istovremeno ostaje veran njenim muzičkim korenima, posebno inspirisanim njenim odrastanjem u Miamiju i bogatim latinskim nasleđem.

camila cabello
camila cabello

Najava albuma donosi uzbuđenje i nestrpljenje među fanovima koji jedva čekaju da čuju šta će im Camila doneti. Njen jedinstveni glas i emotivno duboke pesme obećavaju da će novi album biti još jedan dragulj u njenom muzičkom opusu. Dok čekamo više informacija o albumu, fanovi Camile Cabello mogu da se raduju i da sa nestrpljenjem iščekuju nove singlove i detalje koji će otkriti više o ovom dugo očekivanom izdanju.

camila cabello
camila cabello

Camila goes Kanye

Njen osmeh je zarazan, a pogled pun odlučnosti i snage, što odražava transformaciju koju je doživela kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Camila je do sada na svojim društvenim mrežama otvoreno govorila o procesu otkrivanja i prihvatanja sopstvene autentičnosti. Tako opisuje i predstojeći album.

Ovaj smeli potez brisanja objava može samo da potvrdi ojačano samopouzdanje pevačice, a mi s nestrpljenjem čekamo da vidimo kakvo nam je muzičko iznenađenje Camila priredila.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori