Back at it – Cardi B i Offset su (opet) zajedno?
Back at it – Cardi B i Offset su (opet) zajedno?

Back at it – Cardi B i
Offset su (opet) zajedno?

Kako pomno pratimo holivudsku scenu, raskidi, ponovna mirenja i prevare predstavljaju svakodnevnicu glamurozne entertainment industrije. Dok je Bella Hadid u svojoj rodeo eri s novim cowboy dečkom, kruže priče da su se Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti verili. S druge strane, više vremena provodeći na hypebeast strani, zapitali smo se – šta se to dešava sa Cardi B i Offsetom? Fanovi ovih zvezda tvrde da se par pomirio nakon višemesečne pauze, a evo šta mi znamo o tome.

Let’s take a step back

Pre nego se osvrnemo na trenutni raskid, hajde da se na trenutak prisetimo kako je sve zapravo počelo. Naime, 2017. godine, sada već poznati par, započeo je svoju emotivnu vezu. Jedan od njihovih prvih date-ova, za koji je saznala javnost, bio je na Superbowl manifestaciji u februaru pomenute godine. Od samog početka, veza ovog para bila je turbulentana. Osam meseci kasnije, Offset je zaprosio američku reperku. Krunisana ljubav ovog para sada broji dvoje dece.

Poznati par broji mnoštvo zajedničkih hitova, spotova i kolaboracija. Međutim, ovaj odnos pratili su mnogi cheating skandali, koji su u većini slučaja ostali nerazjašnjeni. Prvi oficijalni raskid ovaj par preživeo je u decembru 2018. godine nakon što je američki reper prevario Cardi B.

Par meseci nakon pomenutog skandala, par se opet našao u istom domu i 2021. godine dočekao i drugo dete.

Latest updates

Nakon par godina mirne veze, prevare su još jednom pomucale na vrata poznatog dvojca. U decembru prošle godine, Offset viđen je sa svojom bivšom devojkom pod imenom Chrisean Rock. I ako je poznati reper negirao svaku vrstu kontakta sa pomenutom devojkom, Cardi B par dana nakon objavila je da je oficijalno single posle dužeg vremena.

Novogodišnje veče su takođe proveli zajedno, međutim nismo bili sigurni da li je to samo prolazna faza ili je endgame status za ovaj par i dalje opcija.

Back @ it

Novogodišnje veče ostavilo nas je na seen statusu, dok je Cardi B nakon iste i dalje bila u svojoj single eri. Za to vreme, radila je na svojoj muzici i izbacila singl Like What (Freestyle).

Početak maja, obeležile su vesti da je ovaj rep dvojac još jednom jedno drugom dao drugu šansu. Njihov prvi date night, nakon skorašnjeg raskida, svoje mesto uzeo je na  košarkaškoj utakmici New York Knicks kluba. Naravno, ni fanovi nisu prespavali ovaj date, te smo po snimcima sa društvenih mreža zaključili da su odlučili za back together status.

@christianndiordior

queen cardi & offset courtside at the knicks game🧡💙 #cardib #msg #offset #knicks

♬ Enough (Miami) - Cardi B

Foto: Tik Tok/ @cristianndiordior Instagram/  @iamcardib, @offsetyrn

Učitati još
Zatvori