Céline Dion i Lady Gaga: Nastup koji se još uvek nije desio, a već svi pričaju o njemu
Céline Dion i Lady Gaga: Nastup koji se još uvek nije desio, a već svi pričaju o njemu

Céline Dion i Lady Gaga: Nastup koji se još uvek nije desio, a već svi pričaju o njemu

Prema izjavama pojedinih medija, muzičke dive Céline Dion i Lady Gaga mogle bi da ukste glasove u programu svečanog otvaranja Olimpijskih igara u Parizu. Ove dve muzičke zvezde će navodno otpevati popularu numeru Édith Piaf – La Vie en Rose. Iako, zvanične potvrde nema, ostaje nam samo da se nadamo da će se ovaj ikonični momenat zaista i dogoditi.

Ukoliko se to bude desilo to će označiti prvi nastup Céline Dion otkako je prekinula svetsku turneju i povukla se iz javnosti nakon što joj je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe. Reč je o autoimunom poremećaju koji može znatno uticati na kvalitet života obolele osobe. Samim tim i negativno uticati na svakodnevno funkcionisanje organizma. O borbi s ovom bolešću pevačica je iskreno progovorila u nedavno objavljenom dokumentarcu I Am: Céline Dion.

Celine Dion / Profimedia
celine dion lady gaga olimpijske igre
Lady Gaga / Profimedia

Celine Dion i Lady Gaga na otvaranju Olimpijskih igara 2024. godine?

Detalji još uvek nezvaničnog nastupa drže se u strogoj tajnosti. A potvrdu da se pevačica zaista nalazi u francuskoj prestonici dale su fotografije na kojima je uhvaćena ispred hotela Royal Monceau, kao i spekulacije pojedinih medija. U istom hotelu trenutno boravi i Lady Gaga te mnogi veruju kako će i američka pevačica nastupati na svečanoj ceremoniji otvaranja letnjih igara. Među velikim imenima koja su se spominjala kao učesnici otvaranja je i ime Taylor Swift. Međutim, ni ova informacija nije potvrđena.

S druge strane, poznato je kako će značannu ulogu imati i Snoop Dogg. Reper ovog puta neće nastupati, već će nositi olimpijski plamen. Da li uopšte treba da napomenemo da je ova informacija zapalila društvene mreže? Muzičar je svetsku javnost već oduševio angažmanom u sklopu američkih Trials-a, odnosno kvalifikacionog takmičenja za Olimpijske igre, u kojem je i sam pokazao svoje trkačke veštine.

Mali podsetnik

Svečano otvaranje Olimipijskih igara na rasporedu je u petak, 26. jula, a možete ga pratiti uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 19 časova i 30 minuta. Spektakl otvaranja ispratiće komentatori Aleksandar Stojanović i Vladimir Mijaljević. Gledaoce na javnoj televiziji očekuje oko 240 sati olimpijskog programa u 15 dana.

Preuzeto sa: Journal.hr.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Jasmine Aissaoui / Starface / Profimedia; Instagram: @ladygaga, @snoopdogg

Učitati još
Zatvori