Brits do it better: Central Cee i Raye izbacili pesmu „Moi“ u kojoj pevaju i na francuskom jeziku
Brits do it better: Central Cee i Raye izbacili pesmu „Moi“ u kojoj pevaju i na francuskom jeziku

Brits do it better: Central Cee i Raye izbacili pesmu „Moi“ u kojoj pevaju i na francuskom jeziku

Sa hitovima i albumima koji su obeležili letnju sezonu smo i više nego upoznati, kako je Charli XCX brat sagom osvojila srca mnogih, napunila mnoštvo klubova ali i postala jedna od najobožavanijih umetnica godine. Njena najnovija duetska pesma s saradnikom i prijateljem Trojem Sivanom je konačno ugledala svetlost dana, te je jasno da demure jesen koju su mnogi prognozirali, za sada, ostaje u senci brat jeseni. Međutim, ovo nije jedini hit koji je pridobio viralan epitet. Rosalía i Lisa nakon pesme New Woman na neki način otvorile su sezonu dueta, te su njihovim stopama zakoračili Raye i Central Cee.

Dvojac koji se mnogima činio nespojivo, sebi osigurao je hit sezone. I to onaj koji u sebi poseduje strofe na francuskom jeziku. Pesma Moi već je favorit mnogih, a da li ona predstavlja umetničko delo koje će Central Ceea izbaviti iz skandala, otkrivamo u nastavku.

Toughest (best) year for Central Cee


Britanski reper Central Cee pomoću svojih hitova, ali i skandala, definitivno bio je talk of the year. Nedavno, reper lansirao je pesmu s američkom rep zvezdom Ice Spice pod nazivom Did It First. Pesma jeste doživela svoj prime time ali je sa sobom donela i mnoštvo nedaća. Poznati reper prevario je svoju dugogodišnju devojku Madaline Argy, na TikTok mreži poznatiju kao Madz, sa pomenutom reperkom. Tome svedoče kako iskazi njegove, sada bivše, devojke na popularnoj društvenoj mreži tako i sam tekst pesme.

If he’s cheating I’m doing him worse – samo je jedan od stihova koji poentira gorepomenutu radnju.

Nakon samog izlaska pesme i spota Madz se oglasila putem društvene mreže TikTok i svojim fanovima predočila šta se tačno desilo. Na šta su fanovi u većini stali na njenu stranu i pokrenuli cancel talas usmeren ka britanskom reperu i američkoj zvezdi. Samim tim, Central Cee kao i njegova muzika našli su se u samom epicentru dešavanja. Te je ova godina, iz PR gledišta, za njega možda i jedna od najuspešnijih.

Fresh start reper prezentovao je u vidu dueta s britanskom pevačicom Raye.

Moi


Ako ste se ikada pitali kako zvuči pesma u kojoj su spojeni rep i jazz vokal, Moi bio bi savršen primer. Muzičko izdanje u kom pomenuti dvojac kombinuje dva žanra, stila pevanja ali i jezika definitivno će osvojiti jesenju sezonu. Britanska pevačica Raye poznata je po izvanrednim vokalnim sposobnostima, koje je u pomenutoj numeri i predočila.

Pesmu prati i spot koji reprezentujr dve estetike. Sinergija jazz i rep kulture protkana je kroz kadrove u mračnom kabareu, a nakon istog odlazak na ulice.

Pomenuta numera dostupna je na svim streaming platformama, a mi ne sumnjamo da će ista osvojiti srca mnogih.

Foto: YouTube /Instagram / @centralcee, @raye /

Učitati još
Zatvori