brat summer vol.6: Evo zašto smo toliko opsednuti „Apple” TikTok plesom
brat summer vol.6: Evo zašto smo toliko opsednuti „Apple” TikTok plesom

brat summer vol.6: Evo zašto smo toliko
opsednuti „Apple” TikTok plesom

Letnja sezona sa sobom donosi nezaboravne izlaske, putovanja i kreira uspomene koje ćemo pamtiti celog života. Ovu prelepu i toplu sezonu prate naravno i ritmovi našim omiljenih žanrova, a album koji je definitivno uzeo primat je brat koji potpisuje Charli XCX. Do sada govorili smo o famoznom brat zidu, makeup-u inspirisanim ovim albumom ali i o remiksu pesme Guess sa Bilie Eilish koju slušamo on repeat – te je apsolutno jasno da ovoj sagi dajemo (neon) zelenu zastavicu.

Međutim, ovog puta u našem fokusu nije novi remiks niti lokalitet pod brat potpisom, već TikTok ples za kojim ludi naš ceo for you page. Reč je o koreografiji koja prati pesmu Apple, a evo i zašto je toliko viralna.

Nastavak brat sage

Ukoliko ste mislili da je brat sagi kraj, varali ste se. Pored činjenice da se u svakom klubu čuju ritmovi ovog banger-a, pomenuti talas svoje korene pustio je kroz gotovo svaku industriju.

Jasno nam je šta je brat uradio na polju muzike, te u detalje ove grane nemćemo ulaziti.

Kada je reč o modi, brat summer u fokus stavio je neon zelene komade. U gastro industriju ušunjao se kroz matcha piće i diskretan brat natpis. A u sam epicentar entertainment scene stigao je upravo Apple pesmom i plesom.

Apple TikTok dance

Ako se pitate u čemu je tajna Apple plesa, odgovor je – u pesmi. Pored mnogobrojnih hitova sa albuma, uključujući 365, 360, Club Classics, Everything is romantic i mnoge druge, TikTok zajednici najviše se dopala Apple. Ova pesma pored zaraznog ritma interesantna je i zbog svog i ne tako površnog teksta. Govori o generacijakim smenama, fit in konceptima i svemu dalje i bliže.

Ovaj ples preplavio je ceo naš for you page, pa su ga tako zavolele i mnoge poznate ličnosti poput Troya Sivana, Daisy Edgar-Jones, Jessice Albe i mnogih drugih.

bart saga se nastavlja u stilu, and we’re here for it.

Učitati još
Zatvori