brat summer je postao još uzbudljiviji – uz Billie Eilish i „Guess” remiks
brat summer je postao još uzbudljiviji – uz Billie Eilish i „Guess” remiks

brat summer je postao još uzbudljiviji – uz Billie Eilish i „Guess” remiks

brat summer is a lifestyle part of modern philosophy


brat summer ideologija, popularizovana od strane britanske pevačice Charli XCX, uzela je maha. Gotovo svaki član vaše following liste na Instagramu ili TikToku, svakodnevno kroz svoje story-e ili post-ove poentira da je član famoznog nemirnog klana. Iako brat summer predstavlja fenomen koji zagovara techno đusku do svitanja, piće za pićem, on repeat kissing i svemu slično – ako nas pitate, ovo je zapravo životni stil. Predstavlja vrstu skupa savremenih načela potkovanih rave kulturom, koju ne želimo sezonski ograničiti. Ako nas pitate, brat summer je i bart winter ali i spring i autumn.

Ceo album slušamo on repeat, rekreiramo njegov cover u vidu senke za oči i istražujemo stilske norme stiliste koji je zaslužan za modni pečat ovog fenomena. A sada? Sada slušamo brat summer narativ kroz vokalnu prizmu Billie Eilish i remiks hita Guess.

Na muzičku scenu stigao je dvojac koji smo priželjkivali i to na dan 32. rođendana britanske zvezde. Te smo sada definitivno sigurni da je ovo leto ono koje prepisujemo Charli XCX.

3-6-5 party girl


Ukoliko se još uvek niste priključili brat summer talasu, šta čekate? Album britanske pevačice Charli XCX koji je u fokus stavio techno beat-ove i pesme koje ćemo uskoro moći da nazovemo klupskim klasicima čini muzičku senzaciju leta. On broji čak 15 pesama, a svaku možemo okarakterisati banger-om. Apple, 356, 360, Club classics, Von Dutch i mnoge druge, za sada su neke od favorita.

Pored albuma koji je dobio zelenu zastavicu u gotovo svim klubovima sveta, brat saga otišla je korak dalje osnivajući i istoimeni zid, na Menhetnu i u Australiji. Svi smo želeli sliku ispred ovog viralnog lokaliteta, dok je ovaj nemirni talas svoje korene pustio i u marketing i merch industriju.

Sve u vezi brat filozofije je viralno, and we’re here for it.

Duo we’ve been waiting for


Charli likes boys, but she knows I’d hit it – Billie Eilish 

brat ideologiji pridružili su se mnogi, a sada i američka zvezda Billie Eilish. Poznata po svojim neverovatnim vokalnih sponosbnostima, Billie ukrala je srce mnogih. Ako se pitate šta je toliko specijalno kod ove kolaboracije, evo odgovora.

Naime, od početka svoje karijere, koju je započela sa svega 13 godina nakon hit singla Ocean Eyes, Billie izdala je svega četiri studijska albuma i mnoštvo EP-eva. Ali za svo to vreme, posedovala je samo jednu kolaboraciju i to sa pevačem Khalidom i pesmom lovely. Od tada, već šest godina, Billie nije snimila kolaborativnu pesmu ni sa jednim artist-om. Ali je sada na red došla Charli XCX.

Moćni dvojac obradio je hit pesmu Guess. Koja je favorit mnogih. Techno ritmovi, provokativan tekst ali i senzualna energija ove pesme dovoljne su komponente za njenu viralnost. A sada, kada ovoj muzičkoj računici dodate i Billie Eilish, znate da se radi o hitu koji će možda stići do Grammy nominacije.

Pesmu prati i zanimljiv spot. Koji na neki način može biti i zvezda vodilja brat terminologije, kao i njena uvodna reč.

Za sada, na nama je samo da Guess-ujemo šta nam to Charli sledeće sprema. A do tada ćemo pomenuti remiks slušati on repeat.

Foto: YouTube /Instagram / @charli_xcx, @billieeilish /

Učitati još
Zatvori