Evo zašto smo toliko opsednuti albumom „brat” koji potpisuje Charli XCX
Evo zašto smo toliko opsednuti albumom „brat” koji potpisuje Charli XCX

Evo zašto smo toliko opsednuti albumom
„brat” koji potpisuje Charli XCX

3-6-5 party girl

Leto pod numerološkom oznakom 24 već od starta donelo je mnoštvo muzičkih hitova. Bili to singlovi, albumi ili dueti, na samom početku sezone već znamo šta ćemo slušati on repeat. Za sada apsolutno vođstvo kako na muzičkim lestvicama tako i na svim plejlistama kojima pridajemo epitet ultimativnosti, uzima Sabrina Carpenter. Poznata pevačica nedavno obradovala nas je hit singlom Espresso koji je nešto kasnije peridobio i svoj EP sa četiri verzije.

Sabrina zagovarala je pretty girl estetiku, i u tom pravcu i nameravamo da nastavimo ovo leto, ali nam je za izlaske kao i stvaranje nezaboravnih uspomena potreban nešto ubrzaniji ritam. Za technomania-u koja će svoj uspon doživeti baš ovog leta, zaslužena je ni manje ni više nego Charli XCX. Album brat postao je jedna od trenutno najviralnijih muzičkih senzacija na internetu, a ni mi ne krijemo da smo ljubitelji ove sage. Stoga, donosimo sve o albumu koji slušamo on repeat, uvek i svuda.

Album of the summer?


Naime, brat predstavlja šesti studijski album birtanske pevačice Charli XCX. Muzičko ostvarenje sa čak petnaest pesama, među kojima su najveću pažnju privukle 360 i 365, malo je reći da je zaludelo internet. Od ljudi koji neprestano slušaju ovaj album do onih koji ime istog tetoviraju, skrolovajući društvenim mrežama shvatili smo da je stiglo ostvarenje kom slobodno možemo prisvojiti epitet party banger-a. Pored toga što Charli predstavlja izvanrednu pevačicu, čini i tekstopisca koji stoji iza mnogobrojnih hitova velikih holivudskih zvezda. Između ostalog, pisala je i za Camilu Cabello, Selenu Gomez, Rita Oru i mnoge druge. Britanska diva poznata je po svojim tehno singlovima i predstavlja umetnicu čije pesme predstavljaju go-to clubbing jam.

/ Technomania /


Iako neprestano slušamo pomenuti album, zapitali smo se odakle ovolika opsesija za istim? Svi ga slušaju, štikliraju pod kategorijom favorita, prave brat matcha-u i svoj hailstyle potpisuju istom. Međutim, ne krijemo da su sve pesme kao i ritmovi od kojih je ovaj album sačinjem ,malo je reći, zarazni. Ukoliko ste ljubitelji tehno muzike, ovo ostvarenje se već nalazi na vodećem mestu vaše playlist-e. Takođe, favorizacija brat albuma pretvorila se u brat summer ideologiju, koja zagovara leto na frekvenciji avanture i narvano zaraznih ritmova tehno muzike, veličajući party girl sagu.

Nakon što smo preslušali aspolutno sve pesme sa albuma, shvatili smo da je fama oko istog u potpunosti opravdana. Stoga, interesuje nas koja će od ovih pesama postati vaš go-to kao i da li ćete se ove godine odlučiti za brat summer pravac?

Učitati još
Zatvori