Christina Aguilera i Sabrina Carpenter ukrstile glasove, te se pitamo da li uskoro stiže hit godine?
Christina Aguilera i Sabrina Carpenter ukrstile glasove, te se pitamo da li uskoro stiže hit godine?

Christina Aguilera i Sabrina Carpenter ukrstile glasove, te se pitamo da li uskoro stiže hit godine?

Pored činjenice da 2024. možemo nazvati godinom sudbonosnog DA poznatih, definitivno je jedna od onih koja nam servira vanvremenske hitove u novoj formi. Lenny Kravitz i Quavo obradili su hit Fly Away imenujući ga FLY, Dua Lipa inspiraciju za ceo svoj album pronašla je u hitovima osamdesetih, a sada to uradila je i Christina Aguilera. Pevačica čiji su hitovi i vokalne sposobnost vladali 2000-tih godina, svoj najpopularniji album Christina Aguilera obradila je u sklopu specijala, povodom 25. godina od lansiranja istog.

Na naše veliko iznanađenje, Christina je ovog puta ukrstila glasove sa Sabrinom Carpenter, ali i mnogim drugim zvezdama. Sve detalje donosimo u nastavku.

Dvojac koji nam je potreban i na novom singlu

Povodom 25 godina od lansiranja albuma Christina Aguilera, pevačica je u partnerstvu sa muzičkom platformom Spotify i Anniversaries programom, prepevala hitove sa svog debitantskog albuma sa mnogim zvezdama.

Debitantski album pevačice koji nosi njeno ime, u svom opusu obuhvata neke od njenih najvećih hitova poput Genie in a Bottle, Obvious i mnoge druge. Pevačica je ove ikonične hitove odlučila da obradi sa mnogim poznatim zvezdama.

Naime, pesmu Geanie in a Bottle otpevala je sa MGK-em, a sa producentom Ronom Fairom pesmu Heather Holly. No, Sabrina Carpenter nastupila je u sklopu pesme What a Girl Wants, gde su poznate pevačice neočekivano ukrstile glasove. Nakon što je sve očarao ovaj dvojac, pitamo se da li poznate pevačice planiraju i zajedničku pesmu.

Iako je prošlo 25 godina od izlaska albuma Christina Aguilera, činjenica je da sve ove pesme i dan danas slušamo. Ovaj album ostavio je veliki trag početkom 2000-tih godina, ali i dalje predstavlja jedno od najvećih muzičkih remek-dela.  Nadamo se da će američka pop ikona Christina, u budućnosti još jednom ukrstiti glasove sa trenutnom senzacijom Sabrinom Carpenter. Jer jasno da bi ovo definitivno bio hit godine.

Foto: Instagram /@sabrinacarpenter, @xtina /

Učitati još
Zatvori