Moon Music: Slavni bend Coldplay najavio je novi album – znamo i kada izlazi
Moon Music: Slavni bend Coldplay najavio je novi album – znamo i kada izlazi

Moon Music: Slavni bend Coldplay najavio je novi album – znamo i kada izlazi

Muzičke vesti u poslednje vreme nas mnogo raduju. Sabrina Carpenter osvojila je srca brojnih fanova pop muzike sa hitovima Espresso i Please, Please, Please. Eminem je najavio album The Death of Slim Shady, a sada i bend Coldplay ima novosti. Naime, slavni bend obradovao je fanove usred svetske turneje vestima o albumu. Bend je saopštio da uskoro stiže njihov jubilarni, deseti studijski album. Pod nazivom Moon Music, album će (sigurni smo) doneti brojne nove hitove – a saznali smo i kada će se pojaviti.

Moon Music – novi album

Deseti studijski album benda Coldplay dugo se čekao – a fanovi su se iznenadili kada je na koncertu u Budimpešti bend novim singlom pod nazivom feelslikeimfallinginlove najavio novi album. Pod nazivom Moon Music, album benda Coldplay pojaviće se 4. oktobra. To je i prvi album benda od Music of the Spheres koji se pojavio 2021. godine. Bend na novom projektu sarađuje sa slavnim švedskim producentom Maxom Martinom, a na albumu će se naći 11 singlova. Takođe, ploče albuma biće izrađene od 100% recikliranih plastičnih boca, što je, svakako, impresivan potez slavnog benda.

Članovi benda – frontmen Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman i Will Champion objavili su da će album Moon Music sleteti na svetska tržišta 4. oktobra. Kao prvi teaser, Coldplay je iznenadio publiku na koncertu u Budimpešti otpevavši singl sa novog albuma. Isti singl, feelslikeimfallinginlove, zvanično će izaći 21. juna. Svetska turneja na kojoj se trenutno nalaze trajaće do sredine novembra, tačnije do 16. novembra kada će održati poslednji koncert i to u Oklandu. Bend, po svemu sudeći, ne uzima predaha – a mi se radujemo novih hitovima.

Foto: Instagram (@coldplay)

Učitati još
Zatvori