Saznajemo šta Cristiano Ronaldo sluša pred utakmicu
Saznajemo šta Cristiano Ronaldo sluša pred utakmicu

Saznajemo šta Cristiano Ronaldo
sluša pred utakmicu

Michael Jordan nije ispuštao slušalice svojevremeno, pa je čak i u dokumentarcu The Last Dance prilično naglašena njegova ljubav prema hip hopu. Sa druge strane, LeBron James je nastupao sa Drakeom, a Lewis Hamilton je neretko delio svoj godišnji Spotify Wrapped. Nije tajna da najveći sportisti svih vremena lukavo biraju svoje plejliste, a danas otkrivamo šta se Cristiano Ronaldo sluša pred utakmicu.

Iako je Cristiano Ronaldo fudbaler čiji uticaj je vidljiv van granica sporta, njegovo prisustvo u pop kulturi već dugi niz godina nije detektovano u meri u kojoj je bile u prime time-u njegove karijere. Ipak, da je man of culture pokazao je pred utakmicu slušajući Future-ov album DS2.

Dirty Spirit

Da Cristiano Ronaldo nakon prelaska iz Manchester United-a u Al Nassr nije isključio savage mode govori upravo njegova plejlista s obzirom na to da Future važi za jednog od „najtvrđih“ artista u igri.

Projekat DS2 (Dirty Spirit 2) je treći studijski album američkog repera koji je izašao 2017. godine i od tada važi za jedan od najuticajnijih Future-ovih muzičkih projekata. Iza produkcije stoji Metro Boomin, kao i Southside i Zaytoven. Album su pratila i tri singla Fuck Up Some Commas, Where Ya At i Stick Talk.

Učitati još
Zatvori