Decembarski vinil favoriti koji će obeležiti Novu godinu i Božić
Decembarski vinil favoriti koji će obeležiti Novu godinu i Božić

Decembarski vinil favoriti koji će
obeležiti Novu godinu i Božić

Ljubitelji vinil izdanja, u susret praznicima pripremili smo predlog četiri specijalna muzička izdanja koja planiramo da zavrtimo na gramofonu tokom praznične sezone. Ukoliko vam je neophodna inspiracija, pogledajte za koje smo se to dve omiljene pevačice i dve kompilacije odlučili. Nadamo se da će zvuk zvončića, emotivni tekstovi i veseli ritmovi uneti prazničnu atmosferu i u vaš dom. Muzika povezuje ljude, a tokom praznika, ovi albumi će vas sigurno povezati kako sa sobom, tako i sa ljudima bliskim vama.

LIZZO – Special (Orange Vinyl)

Kanališući bezgranično samopouzdanje kroz iskrenost, fenomenalan glas i živopisnu ličnost, pevačica Lizzo je dospela u centar pažnje ljubitelja pop muzike širom sveta. Ona javno iznosi svoje mišljenje, bez (auto)cenzure – snažno i vatreno. Taksve su joj i pesme. Album Special je potvrda Lizziong neospornog talenta i muzičke elokventnosti. Ovaj album ima praznični vibe. Tekstovi pesama podižu samopouzdanje, veseli su, pripovedaju o ženskoj lepoti i jačini. Dakle, sve što je neophodno da zakoračimo u sledeću godinu puni pozitivne energije. Ovaj album će vas naučiti da volite sebe, a verujemo da je to najbitnije kako biste kasnije voleli i svoje bližnje.

mascom
mascom
mascom
mascom

Mariah Carey – Merry Christmas 

Četvrti studijski album Mariah Carey je jedan od najprodavanijih božićnih albuma svih vremena. Na ovom izdanju se nalazi ultimativna praznična pesma All I Want for Christmas Is You. Praznici ne mogu da prođu kako bez ove pesme, tako i čitavog albuma. Da je godinama ovo omiljen album, te da pretenduje da to i ostane tokom godina koje dolaze, svedoče sve Billboard muzičke liste koje tokom meseca decembra Mariah Carey vode na prva mesta svih top lista. Ukoliko ste ljubitelj Mariah Carey, ovaj album u vinil izdanju izbor je za praznike pred nama.

mascom
mascom

Various Artists // Christmas edition

Ako ste ljubitelj kompilacija, onda su ova dva izdanja za vas. Spisak svih najpoznatijih božićnih pesama čeka vas na ove dve ploče. Na providno-crvenom vinilu, prelepe božićne pesme spremne su da ulepšaju atmosferu tokom praznika i unesu sreću u vaš dom. Sigurni smo da ćete u oba izdanja uživati do poslednje melodije. Neke od pesama su: Christina PerriMerry Christmas Darling, WizzardI Wish It Could Be Christmas Everyday, Ashley TisdaleLast Christmas. Sreća, nostalgija, praznična magija i muzika koja sve to spaja.

Various Artists Pin-Up Girls Christmas (Transparent Red Vinyl)
mascom - Various Artists Pin-Up Girls Christmas (Transparent Red Vinyl)
Various Artists It's Christmas
mascom - Various Artists It's Christmas
Učitati još
Zatvori