Intimni koncert i nešto drugačiji performans: 15 fanova, jedna soba i večera koju priprema Doja Cat
Intimni koncert i nešto drugačiji performans: 15 fanova, jedna soba i večera koju priprema Doja Cat

Intimni koncert i nešto drugačiji performans: 15 fanova, jedna soba i večera koju priprema Doja Cat

Doja Cat, jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda današnjice, poznata po svojim jedinstvenim nastupima i umetničkoj estetici, priprema poseban događaj koji će fanovima omogućiti da je dožive u sasvim novom svetlu. Nakon što je završila evropsku turneju, Doja je odlučila da napravi pauzu od velikih bina i pruži priliku svojoj publici iskustvo prisustvovanja intimnoj izvedbi u atmosferi nalik dnevnoj sobi. Ova ekskluzivna, jedinstvena izvedba održaće se u Los Anđelesu, 26. oktobra, i biće otvorena za samo 15 srećnih gostiju.

Living room session

Ovaj događaj nudi jedinstvenu priliku da se uđe u Dojin svet – prostor u kojem će umetnost i muzika biti spojeni na poseban način. Celokupni ambijent biće pažljivo osmišljen kako bi odražavao njenu umetničku viziju, a uključivaće i ručno oslikane slike njene bake. Time će se dodati lični i emotivni ton ovom događaju. Gostima će biti poslužena elegantna trpeza sa najfinijim voćem, sirevima i kavijarom. To će dodatno doprineti sofisticiranoj atmosferi pre nego što Doja stupi na scenu. Estetika se nalazi na granici između visoke elegancije i Noći veštica. Upravo je takva da u potpunosti oslikava sam karakter Doje Cat.

Ono što čini ovaj događaj posebnim nije samo prilika da se Doja vidi izbliza. Posebnim ga čini i mogućnost interakcije sa umetničkim prostorom inspirisanim njom. Gosti će imati priliku da istraže njenu sobu za umetnike u kojoj će moći da odgovore na pitanje koje im je Doja postavila, pružajući im šansu da izraze svoj kreativni duh. Takođe, postoji opcija potpisivanja knjige gostiju, gde će posetioci moći da ostave personalizovane poruke, koje će Doja kasnije pročitati.

Your next Airbnb booking could include Doja Cat performance

Vrhunac večeri biće njena privatna izvedba, gde će izvesti najnovije hitove, ali i neke od svojih starijih pesama u akustičnom formatu. Ovaj intimni nastup pružiće fanovima jedinstvenu priliku da je dožive u drugačijem kontekstu. U opuštenoj atmosferi koja odražava njenu kreativnost i umetnički duh. Događaj će se završiti neformalno, uz mogućnost zajedničkog selfija, što će gosti poneti kao uspomenu na ovu nezaboravnu noć.

Za one koji žele da prisustvuju ovom posebnom događaju, prijave će biti otvorene od 8. oktobra do 11. oktobra. Cena po osobi iznosi 77 dolara. Događaj je otvoren za sve starije od 21 godine, uz obaveznu identifikaciju. Ovo veče obećava da će biti poseban doživljaj za Dojine fanove, koji će dobiti priliku da je upoznaju na intimniji i dublji način, kroz njenu umetnost i muziku u prostoru osmišljenom specijalno za ovu priliku.

Učitati još
Zatvori