Nova pesma Dua Lipe „Ball & Chain” je već postala hit, iako još uvek nije oficijalno lansirana
Nova pesma Dua Lipe „Ball & Chain” je već postala hit, iako još uvek nije oficijalno lansirana

Nova pesma Dua Lipe „Ball & Chain” je već postala hit, iako još uvek nije oficijalno lansirana

Holivudske zvezde ove sezone odlučile su da nam predoče mnoštvo muzičkih noviteta. Raye i Central Cee ukrstili su svoje glasove poentirajući – Brits do it better, Bad Bunny počastio nas je singlom Una Velita, dok je Sabrina Carpenter postala jedna od najslušanijih pevačica. Međutim, tajnoviti noviteti stižu iz muzičkog studija pevačice Dua Lipe, koja je tease-ovala novu pesmu Ball & Chain. Naravno, ista je nakon svega par minuta od svog lansiranja postala viralna na društvenoj mreži TikTok, te su favoni poznate pevačice sada na misiji da otkriju datum izlaska pesme. Sve o novom hitu u usponu, donosimo u nastavku.

Ball & Chain

Dua Lipa ove godine obradovala nas je novim albumom pod nazivom Radical Optimism. Isti krasile su pesme poput Houdini, Training season, Falling Forever i mnogih drugih. Celokupan abum bio je posvećen pozitivnom sagledavanju na život, pogotovo nakon raskida. Generalno, celokupan album ispratio je novu eru pevačice, koja se nalazi u srećnoj vezi sa glumcem Callumom Turnerom. Međutim, pored mnogobrojnih hitova koje nam je servirala, i gorućeg gossip-a da je verena, Dua servirala nam je mogući hit sezone.

Pesma Ball & Chain, iscurela je na društvenoj mreži TikTok. Od tada, postala je jedna od onih viralnih. Pesmu prati zarazan beat, kao i razigran tekst savršen za đusku, koji je na neki način karakterističan za Dua Lipu. Fanovi poznate pevačice već se nadaju spotu i objavljivanju datuma izlaska pesme. Međutim, poznata pevačica se još uvek nije oglasila na ovu temu. S obzirom na to da se Dua nalazi na turneji, nadamo se da će nas obradovati novom pesmom, makar to bilo i bez spota.

Pri prvom slušanju, shvatićete da pesma savršeno pristaje onima sa Radical Optimism albuma. Bilo kako bilo, jasno je da nam, nadamo se, uskoro stiže pesma koja će obeležiti jesenju sezonu.

Foto: TikTok / @chappell_lipa / Instagram / @dualipa /

Učitati još
Zatvori