Duo za koji nismo znali da nam je potreban: Cher i Dua Lipa ukrstile glasove u pesmi „Believe”
Duo za koji nismo znali da nam je potreban: Cher i Dua Lipa ukrstile glasove u pesmi „Believe”

Duo za koji nismo znali da nam je potreban: Cher i Dua Lipa ukrstile glasove u pesmi „Believe”

Svečana Rock Hall of Fame ceremonija je prethodnog vikenda na jednom mestu okupila neka od najznačajnijih imena iz muzičke industrije. Događaj koji će se dugo pamtiti trajao je čak pet sati. Tokom njegovog trajanja imali smo priliku da prisustvujemo nastupima i govorima muzičara koji su na ovaj način proslavili svoje višedecenijske karijere. Ipak, da sve gledaoce očekuje zabavan program postalo je jasno već na samom početku ceremonije kada su se na bini pojavile Dua Lipa i Cher koje su zajedno otpevale pesmu Believe. U crnim i pomalo koordinisanim autfitima one su privukle pažnju mnogih. Istovremeno, duet se izdvojio i kao jedan od najboljih momenata večeri.

Dua Lipa x Cher – Believe

Iako se već znalo da će Cher sigurno nastupati na ceremoniji, prisustvo Dua Lipe iznenadilo je mnoge. Na taj način, njih dve postale su duo za koji nismo znali da nam je potreban. Njihovi glasovi ukrstili su se na idealan način, a odabir pesme iz 1998. godine – koja je obeležila karijeru popularne Cher – nije mogao da bude bolji. Na sceni se prvo pojavila samo Dua Lipa, a nakon drugog refrena to je učinila i Cher koja je na binu izašla sa plesačima. Nakon toga, ona je otpevala i pesmu If I Could Turn Back Time iz 1989. godine. 

Ovim duetom, Dua Lipa je postala pevačica kojoj se sve češće ukazuje prilika da ukrsti glasove sa najpopularnijim muzičarima današnjice. Podsetimo, ona je prethodno snimila pesmu Cold Heart sa Eltonom Johnom koja se našla na brojnim muzičkim top listama širom sveta.

Dua Lipa i Cher Believe
Cher i Dua Lipa / profimedia

Cher kao zvezda Rock and Roll Hall of Fame ceremonije

Dok je primala počasnu nagradu, Cher je otkrila kako je o ovoj ceremoniji oduvek imala različita mišljenja. Štaviše, u jednom periodu nije ni želela da bude deo klase za 2024. godinu. Međutim, nakon što je čula koji izvođači je čine, promenila je stav jer su u pitanju – kako kaže – muzičari kojima se divi. To su Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Dave Matthews Band, Foreigner, Peter Frampton, Kool & The Gang i A Tribe Called Quest.

Pored Cher i Dua Lipe, veliku pažnju na ceremoniji privukle su Zendaya, Julia Roberts, Kelly Clarkson, Demi Lovato i drugi. Svakom izvođaču posvećena je posebna pažnja, a kroz niz govora koji su održani postalo je jasno da oni koji čine klasu za 2024. godinu nisu slučajno odabrani. Štaviše, u pitanju su muzičke legende koje su ostavile veliki trag u savremenoj muzici.

Foto: Profimedia, Instagram (@rockhall, @questlove, @dualipa)

Učitati još
Zatvori