Ed Sheeran u Beogradu: Počela prodaja ulaznica – stanite u online red
Ed Sheeran u Beogradu: Počela prodaja ulaznica – stanite u online red

Ed Sheeran u Beogradu: Počela prodaja
ulaznica – stanite u online red

Ed Sheeran će doneti svoju rekordnu + – = ÷ x Mathematics turneju u Aziju i Evropu 2024. godine, a među gradovima u kojima će proslavjeni pevač održati koncert je i Beograd i to 17. avgusta na Ušću. Prodaja ulaznica za beogradski koncert počela je danas, 26. oktobra i već je izazvala veliko interesovanje publike.

Ed Sheeran

Kako do karata?

Prodaja ulaznica dostupna je na zvaničnim sajtovima: edsheeran.com  / honeycomb-live.comefinity.rs gigstix.com. Cene ulaznica se kreću od 8900 dinara, a mi vam prelažemo, ukoliko ste ljubitelj njegove muzike, da na vreme nabavite svoju ulaznicu i ne propustite jedinstvenu priliku da u srpskoj prestonici poslušate svetsku pop zvezdu.

Kada, gde i zašto?

Sheeranova nadolazeća azijska turneja biti će njegova prva nakon 2019. godine dok će evropski datumi biti nastavak na njegov boravak na kontinentu prošle godine. Vest dolazi u vrućem trenutku njegove turneje koja ruši sve rekorde po Severnoj Americi. Tamo je Ed višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Anđelesu te MetLife stadion u New Jerseyu. Na potonjem je okupio najveći broj posetioca ikada na jednom koncertu u Sedinjenim Američkim Državama.

Samo ove godine, Sheeran je izdao dva albuma „-” „Oduzimanje“ i „Autumn Variations“ i oba su zauzela prvo mesto širom sveta. Izdati u maju i septembru, dobili su pohvale kritičara. A Sheeran je sarađivao sa Aaronom Dessnerom iz benda The National na oba albuma.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori