GORDO i Drake u fokus spota pesme „Healing” stavili TikTok zvezdu – evo i zašto je ovo toliko emotivno
GORDO i Drake u fokus spota pesme „Healing” stavili TikTok zvezdu – evo i zašto je ovo toliko emotivno

GORDO i Drake u fokus spota pesme „Healing” stavili TikTok zvezdu – evo i zašto je ovo toliko emotivno

Kada govorimo o možda i najpoznatijem kanadskom reperu, Drakeu, prvu asocijaciju predstavljaju veliki hitovi, njegov stil oblačenja ali i kolaboracije s kojima ne maši. Nedavno, svedočili smo njegovom beef-u sa američkom rep zvezdom Kendrickom Lamarom, koji je počeo od lansiranja pesme Push Ups, te se prirodno nastavio brojnim disstrack-ovima. Ovog puta uz Drakeovo ime potpisujemo lepe, ali i emotivne vesti.

U spotu za duetsku pesmu Healing, poznati DJ GORDO i Drake kao glavnu zvezdu izabrali su Emmanuela Madonselu, TikTok-era iz Južnoafričke Republike čija životna priča nije ni malo jednostavna.

Donosimo zašto je cela priča toliko emotivna, i garantujemo da će mnogima namamiti suze u očima.

U čemu je štos?

Emmanuel Madonsela je TikToker iz Južnoafričke Republike, mnogima poznatiji kao THE DON Madfunz. Naime, TikTok nije njegovo jedino zanimanje već ga koristi kao zabavu zbog koje je kasnije postao viralan i sada broji skoro 238 hiljada pratilaca. Emmanuel snima svoje TikTok-ove na poslu, igrajući u zasebnoj kancelariji i šireći pozitivnu energiju.

Ono što se ne vidi iza osmeha i zanosnih pokreta Afrikanca, jeste težak put koji svakodnevno mora preći do posla. Sa svojom ženom, koju naziva my queen, Emmanuel pešači skoro 15 kilometara kako bi stigao do posla.

Pored gotovo egzistencionalnih uslova, Emmanuel se svakog jutra budi s osmehom na licu i veruje u bolje sutra, širi pozitivnu energiju po pomenutoj društvenoj mreži te namami osmeh na licima mnogih. A sada je došao čas da neko učini nešto lepo i za njega.

Happy ending 

Razmišljajući o spotu za pesmu Healing, Drake dosetio se da bi baš Emmanuel i njegova porodica bili savršen fit za samu tematiku pesme. Kao i mi, pronašao ga je na TikToku.

Čitav spot praćen je Emmanuelovom naracijom i prezentuje njegovu rutinu. Dan počinje rano ujutru uz dugačko pešačenje do posla. Kasnije, Emmanuel i njegova žena stižu na posao te se prikazuje i kako on snima svoje obožavane TikTok-ove na pauzi.

Sam kraj spota predstavlja možda i najemotivniju komponentu svega do sada pomenutog.

Na samom kraju, snima se reakcija TikTok zvezde na celokupan spot. Emanuel je srećan i ne može da veruje kakva vrata mu je otvorio uporavo TikTok. Jednom prilikom rekao je da je njegova najveća želja da poseduje automobil, kako bi svoju ženu lišio svakodnevnog pešačenja.

I pogodite šta, dobio ga je na poklon od Drakea. Emmanuelu se ostvarila želja, a Drake još jednom pokazao je svoju velikodušnost, ovog puta onima kojima je to najpotrebnije.

Pesma Healing svojim tekstom i emotivnim spotom šalje važnu poruku, te je bitno da od Emmanuela, kako učimo plesne pokrete tako naučimo i da se svakog jutra treba buditi sa osmehom i biti zahvalan, za sve.

Foto: YouTube / TikTok /@denhlax/ Instagram /@champagnepapi/

Učitati još
Zatvori