Svi pričaju o muzičarki Gracie Abrams – a sada je objavila i deluxe verziju albuma „The Secret of Us“
Svi pričaju o muzičarki Gracie Abrams – a sada je objavila i deluxe verziju albuma „The Secret of Us“

Svi pričaju o muzičarki Gracie Abrams – a sada je objavila i deluxe verziju albuma „The Secret of Us“

Gracie Abrams je the talk of the town. Mlada muzičarka osvojila je scenu – a u medijima je veoma ispraćena i njena veza sa glumcem Paulom Mescalom (čiju smo ljubav prema kratkim šortsevima pomno ispratili). Kako se Gracie Abrams probila na muzičku scenu? Pre svega, potrebno je da se osvrnemo na to ko su njeni roditelji. Naime, njen otac je J. J. Abrams, poznati reditelj i kompozitor. Njena mama je, takođe, u svetu šou biznisa. Ona je glumica i filmska i televizijska producentkinja.

Gracie je svakako imala ulaznu kartu za Holivud. Ipak, do uspeha je stigla svojim radom. Njene pesme, čije tekstove uvek ona potpisuje, voljene su i slušane. Prvi album objavila je u februaru 2023. godine, pod nazivom Good Riddance. Nedugo potom, nominovana je za GRAMMY – i to u kategoriji Najbolje nove umetnice. Sada je Gracie objavila novi album. Ne samo album, već i njegovu deluxe verziju – pod nazivom The Secret of Us. Otkrivamo sve detalje o istom.

Gracie Abrams
Gracie Abrams

Gracie Abrams – The Secret of Us

GRAMMY nominovana alt pop umetnica, Gracie Abrams, otkriva deluxe verziju svog drugog studijskog albuma The Secret of Us. Deluxe album sadrži sedam dodatnih pesama, uključujući That’s So True koju je ovog leta, pred objavu albuma, izvela uživo na intimnom koncertu u Los Anđelesu sa svojom dugogodišnjom prijateljicom i saradnicom Audrey Hobert. Deluxe verzija takođe sadrži sva ti Vevo snimka nastupa uživo – Love You, I’m Sorry (Live From Vevo), I Knew It, I Know You (Live From Vevo)“ i „Free Now (Live From Vevo)“.

Objavljen u junu ove godine, The Secret of Us je ubrzo postao njen najbolje ocenjen album. Ovim izdanjem je po prvi put ikada dospela na prvo mesto albumske top liste u Velikoj Britaniji, Australiji i Holandiji. Zauzela je i drugo mesto na Billboard 200 listi. Uz ocenu od 4 zvezdice od strane prestižnog magazina Rolling StoneBillboard opisuje album kao projekat koji je oštriji, privlačniji i ekstrovertniji nego ikad.

Gracie Abrams
Gracie Abrams

Album i turneja

Izdvojene pesme uključuju Close To You, numeru koja je Gracie donela njen prvi solo ulazak na Billboard Hot 100 listu. us, pesmu na kojoj joj se pridružuje pop superzvezda Taylor Swift. Takođe i numeru I Love You, I’m Sorry – ubedljivi favorit među fanovima. Ova pesma dostigla je deveto mesto na američkoj top listi singlova na Spotify-ju. Dostigla je i trideset i prvo mesto na Billboard Hot 100 listi. Pored toga, ušla je i u top 20 globalne liste singlova na Spotify-ju i sa više od tri milijarde pregleda samo na TikToku, postala pravi viralni hit na društvenim mrežama.

Gracie Abrams završila je svoju rasprodatu severnoameričku turneju – The Secret of Us Tour. Uskoro se ponovno pridružuje Taylor Swift kao podrška na nastavku severnoameričkog dela turneje The Eras Tour. Sledeće godine, Gracie se vraća na turneju. Pevačica će održati 18 koncerata u Evropi. Ova turneja, koju producira Live Nation, započinje 9. februara u Madridu. Obuhvatiće glavne evropske gradove uključujući Amsterdam, Berlin, Cirih, Pariz, London i Dablin. Turneju će završiti u Glazgovu 12. marta. Izdanje The Secret of Us je u Srbiji dostupno na brojnim servisima. To su Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music. Širom sveta dostupno je u svim digitalnim prodavnicama.

Foto: Universal Music / Instagram (@gracieabrams)

Učitati još
Zatvori