Jennie Ruby Jane zvanično odlazi u solo vode – da li ovo znači da BLACKPINK ostaje bez obožavane članice?
Jennie Ruby Jane zvanično odlazi u solo vode – da li ovo znači da BLACKPINK ostaje bez obožavane članice?

Jennie Ruby Jane zvanično odlazi u solo vode – da li ovo znači da BLACKPINK ostaje bez obožavane članice?

Kako modne vesti predstavljaju goruću komponentu na društvenim mrežama tokom Nedelje mode u Njujorku, dočekale su nas i muzičke vesti. Nedavno, preslušali smo dugoočekivani album Paris Hilton, shvativši da je možda baš on taj koji će postaviti novu viralnu estetiku jeseni kao što je ovog leta to načinio album brat koji potpisuje Charli XCX. Međutim, sada nas muzički talas vodi čak u Južnu Koreju, donoseći vesti koje entertaiment scenu pomenute države stavljaju pod upitnik.

Damiano David nedvano najavio je svoj solo početak, a sada i Jennie Ruby Jane. Poznata pevačica, glumica i članica K-pop grupe BLACKPINK, potpisala je ugovor s Columbia Recordsom kojim se upušta u solo vode. Da li je ovo naznaka kraja jedne ere ili novi početak, otkrivamo u nastavku.

End of an era?

Korejska K-pop grupa BLACKPINK važi za jednu od najpoznatijih na pomenutim prostorima. Zapravo, ovaj bend koji čine četri talentovane devojke osvojio je mnoge nagrade i postao internacionalna senzacija. Pomenuta grupa, osnovana 2016. godine broji mnoge hitove. Pesme kao što su How You Lake That, Pink Venom, Kill This Love, čiji pregledi dostižu milijarde, obeležile su stvaralaštvo pomenute grupe.

Međutim, iako poseduju mnoštvo zajedničkih pesama i čak sedam studijskih albuma, ove devojke snimaju i solo singlove. A isti takođe doprinose njihovoj popularnosti.

Konkretno, Jannie Ruby Jane nedavno snimila je pesmu sa svetskom zvezdom The Weekndom i Lily-Rose Depp bivajući deo serije The Idol.

Solo w Columbia Records

Poznata pevačica lansirala je nekoliko solo pesama, ali je zvanično odlučila i saopštila da će se dosta ozbiljnije baviti svojom samostalnom karijerom nego do sada. Jannie Ruby Jane potpisala je ugovor sa Columbia Recordsom, najavljivajući sledeći stepenik u svojoj karijeri. A prvi singl planiran je za oktobar.

Jannie obožavamo u ulozi pevačice, glumice i manekenke ali je sasvim jasno da smo je do sada povezivali sa BLACKPINK grupom. Međutim, pevačica sada stavlja svoju solo karijeru na prvo mesto. Ovo ne znači da i dalje neće biti deo poznate grupe. Vrlo je moguće da će i dalje snimati pesme u njenom sastavu. Ali je jasno da će se generalno više fokusirati na svoj solo put.

Učitati još
Zatvori