Journal objektiv: Lovefest / Drugi dan
Journal objektiv: Lovefest / Drugi dan

Journal objektiv: Lovefest / Drugi dan

Ovogodišnji Lovefest ne samo da je oborio rekorde posećenosti već i kvaliteta line up-a, poruke su kako sa prvog, tako i sa drugog dana festivala. No, drugi dan kao da je bio finalno zagrevanje za ono što nas očekuje u završnici, poslednjeg dana festivala. Ukoliko je suditi po komentarima, Fire, ali i Energy bine ponovo su bile najpopularnija mesta za boravak na festivalu.

Na Fire bini dominantno su se predstavili Chris Liebing, Enrico Sangiuliano i Pan-Pot. Od samog početka večeri, pa sve do kraja, ova bina bila je preplavljena ljudima. Najveći fanovi nalazili su se u prvom redu, a nastupe su pratili vatromet, Lovefest zastave i vatreni efekti. Bez sumnje, prvi i drugi dan na Fire bini mogli su da se porede sa svetskim muzičkim festivalima.

Energy bina bila je podjednako dominantna, naročito u prvom delu večeri uz nastup Louie Vega. Vega je i ovog puta demonstrirao miks housea, afro-beata, jazza i time publiku doveo do potpunog muzičkog vrhunca. Nakon Louie Vega, Kleo i Eternal Love, do ranih jutarnjih sati nastupali su pred više desetina hiljada ljudi. Atmosfera je delovala prilično idilično uz ovacije publike, aplauze, uzvike zadovoljstva.

Sve ukupno, drugi dan je prošao u potpunom skladu između publike i izvođača. Na trenutke je delovalo kao da se svako nalazi „tamo gde bi trebalo da bude“. Kako ovo protumačiti? Samo u smislu muzike, emocija i energije koji i jesu bili sinonim za drugi dan Lovefest festivala.

Marco Carola i Seth Troxler zatvaraju Lovefest

Marco Carola je ove godine možda najočekivaniji nastup kod domaće publike, zajedno sa Troxlerom. Sada već domaćinski, Carola se ponovo vraća da zatvori još jedno izdanje Lovefest festivala. Pre fantastičnog dvojca na Fire binu stižu Seth Troxler i Dennis Cruz. Tu je jedan od miljenika Lovefest publike William Djoko.

Program na Fire bini otvoriće naš domaći DJ Luton.

Dok isčekujemo i poslednji, treći dan festivala, vreme je da se vratimo fotografijama u noć iza nas koju je ispratila naša redakcija.

Fotograf: Nemanja Maraš

Učitati još
Zatvori