Journal objektiv: Lovefest / Treći dan
Journal objektiv: Lovefest / Treći dan

Journal objektiv: Lovefest / Treći dan

Zvanično smo jutros oko deset časova zatvorili još jedan Lovefest na Energy stage-u uz zvuke DJ Deep-a. Do samog jutra ispred bine nalazili su se samo oni najizdržljiviji koji su uz prve zrake sunca dočekali ujedno i vrhunac poslednjeg dana festivala. Poslednji nastup definitivno je opravdao očekivanja publike.

Poslednji dan festivala u Vrnjačkoj Banji pala je i kiša, no to nije sprečilo ni organizatore, ni izvođače da nastave tamo gde su stali drugog dana. Prvi nastup, nastup beogradskog DJ-a Lutona na Fire bini je kasnio. No, ni to kao da mnogima nije smetalo. Šta više, nakon njegovog nastupa, Denis Cruz, William Djoko i Seth Troxler, tri dugoočekivana DJ-a na festivalu, imali su priliku da po prvi put puštaju zajedno B2B kako se dalje ne bi kasnilo sa nastupima na ovoj bini. Tako je ovaj trojac uspeo da ujedini svoje veštine i žanrove i kreira nastup koji je bio i bolji od očekivanog. Na samom kraju, poslednji nastup na Fire bini bio je Marco Carola koji je, sada već tradicionalno, publici sa festivala pružio užitak i nastup za pamćenje. Okupljeni ispred bine, ali i u samom backstage-u, jednom rečju prigrlili su Carolu i ostali uz njega do poslednjeg puštenog ritma.

Poslednjeg dana istakli su se B2B nastupi dvojice domaćih DJ-eva Nikole Vemića i Marka Mirosavljevića koji su otvorili Energy stage onako kako prvom nastupu i dolikuje. 99 bina, koja više ne prima „tačno 99 ljudi“ kao nekada, takođe je tokom poslednjeg dana festivala bila mesto za odličnu muziku. Nastupi koji su se istakli definitivno su, DJ Runy, Manda Moor i Sirus Hood. Jutro na ovoj bini publika je dočekala uz domaće DJ-eve Dakissu i Dakmana.

Lovefest još jednom demonstrirao dobru organizaciju na festivalu

Svaki trenutak od početka pa do kraja prvog dana festivala bio je, pored kiše, okupan emocijom, pozitivnom energijom i ljubavlju. Kako prema elektronskoj muzici, tako i prema energiji koja je u poslednja tri dana definitivno bila epicentar u našoj zemlji. Nakon što smo velika imena sa svetske DJ scene imali prilike da čujemo po prvi, ili drugi put, možemo definitivno da se nadamo da će iz godine u godinu ovaj festival samo da raste. Ove godine pokazali su da imaju kapacitet i za više. Odmah nakon što je kiša pala, organizatori su obezbedili bine za igranje, obezbedili staze od klizanja, raspodelili DJ-eve koji su zbog vremena kasnili u B2B nastupe i uspeli da izvuku najbolje od svega. Utisak je da je tokom sva tri dana festivala sve prošlo onako kako je planirano, ili možda i bolje od toga.

Do sledeće godine, ostavljamo vas da uživate u najlepšim momentima koje smo zabeležili sa Lovefest festivala.

Fotograf: Nemanja Maraš

Učitati još
Zatvori