Justin Timberlake otkazao koncert u Nju Džersiju nekoliko minuta pred izlazak na binu – fanovi ostali razočarani
Justin Timberlake otkazao koncert u Nju Džersiju nekoliko minuta pred izlazak na binu – fanovi ostali razočarani

Justin Timberlake otkazao koncert u Nju Džersiju nekoliko minuta pred izlazak na binu – fanovi ostali razočarani

Ovo definitivno nije njegova godina. Justin Timberlake pre par meseci uhapšen je zbog vožnje u alkoholisanom stanju, što je dosta srozalo njegov imidž u javnosti.

Aktuelna turneja je uprkos novonastalim dešavanjima i dalje veoma posećena ali pevaču se nedavno dogodio još jedan peh. Naime, neposredno pred početak koncerta u Nju Džersiju, kada se većina fanova već okupila da zauzme pozicije, pevač je objavio na Instagramu da se koncert odlaže – do daljnjeg.

Uzrok otkazivanja koncerta je – povreda?

Justin Timberlake otkazao je koncert posredstvom storija na svom Instagramu nalogu jer se navodno povredio par sati pred sam nastup. Fanovi nisu imali razumevanja za ovakav postupak i većina je negativno odreagovala na novonastalu situaciju što je i pokazatelj da su izgubili poverenje u pevača i verodostojnost njegovih izjava.

On je, naravno, obećao da će se koncert ponovo zakazati čim uslovi budu to dozvolili. Međutim, na ovakva dešavanja dolaze ljudi iz celog regiona pa je većina njih izgubila ceo dan da bi došla da sluša jednog od svojih omiljenih artista. Drugi su pisali poruke da se nadaju da će se oporaviti do prvog sledećeg datuma kada ima zakazan nastup, što je za nekih desetak dana. Do tada ćemo saznati da li je povreda bila ozbiljna i da li je uopšte iste i bilo ili su u pitanju neke nepredviđene okolnosti. Sa javnim ličnostima, ipak, nikad se ne zna.

Justin timberlake otkazao koncert

Da li ga stiže Britney Spears karma?

Negde tokom ove godine otkrili smo da je Justin Timberlake u jednom momentu imao veliki uticaj na odluku Britney Spears da abortira njihovo zajedničko dete. Nakon što se za ovo saznalo većina njenih fanova ostavljala mu je negativne komentare na mrežama, da bi se par meseci kasnije desio peh sa hapšenjem i tužbom za vožnju u alkoholisanom stanju. Justin je, svojevremeno, javno savetovao Britney da prestane da konzumira alkohol da bi izbegla neki veći skandal koji se, dve decenije kasnije, desio upravo njemu. Fanovi kažu – it’s Britney (karma) bitch. Da li se slažete?

Foto: Profimedia, Instagram / @justintimberlake

Učitati još
Zatvori