Sedmi studijski album Katy Perry najavljuje novu eru popularne pevačice
Sedmi studijski album Katy Perry najavljuje novu eru popularne pevačice

Sedmi studijski album Katy Perry najavljuje
novu eru popularne pevačice

Nakon što je Katy Perry nedavno objavila da je naziv njenog novog albuma 143, svoje društvene mreže je postepeno počela da prilagođava njegovom izlasku. Upravo zato ćete u svakoj njenoj nadolazećoj objavi primetiti brojeve 1, 4 i koje ona definiše koristeći pridev magični. Iako njihov zbir nije broj sedam, 143 predstavlja sedmi po redu studijski album popularne pevačice Katy Perry koji će biti dostupan već 20. septembra. U predstojećim nedeljama, ona će sigurno nastaviti da koristi naziv svog najnovijeg singla za opisivanje celokupnog projekta. Njegovi glavni stihovi – it’s a woman’s world and you’re lucky to be livin’ in it – preplavili su gotovo sve društvene mreže, a čini se da je to samo sneak peak onoga što sledi.

Katy Perry: Album 143 kao najava nove ere 

Iako se album 143 inicijalno nije našao na spisku najiščekivanijih albuma u 2024. godini, to nije iznenađujuće. Naime, vest o njegovom objavljivanju je poprilično iznenadila fanove ove pevačice. Katy Perry je poslednji album Smile objavila 2020. godine, a on je izazvao različite komentare. Iako su pojedine numere našle svoje mesto na muzičkim listama, čini se da je u poređenju sa njenim ranijim albumima Smile prošao nezapaženo. Ipak, novi singl Woman’s World najavljuje spektakularni povratak pop pevačice koji su mnogi dugo iščekivali.

1 4 3 .

Već smo naglasili da zbir brojeva 1, 4 i 3 ne daje broj sedam, već osam. Stoga se nameće pitanje: Koje skriveno značenje oni nose? Međutim, ono nije nimalo skriveno. Kratka Google pretraga pokazaće da 143 predstavlja sleng za izražavanje ljubavi, odnosno izraz volim te. Ipak, i dalje ostaje nedorečeno da li pevačica izjavljuje ljubav svojim brojnim fanovima ili konkretnoj osobi.

Iako još uvek ne znamo previše detalja kada je u pitanju album 143, pevačica Katy Perry je na svom TikTok nalogu napisala: 143 is a party and everyone’s invited. Ipak, dok velika žurka zvanično ne počne, nastavljamo da slušamo novu letnju himnu Woman’s World, kao i snippet pesme Lifetimes.

Foto: Instagram (@katyperry) / Youtube (@KatyPerryVEVO)

Učitati još
Zatvori