U jutarnju rutinu dodajemo rejv: Posetili smo Para klub u Beogradu gde žurka počinje u šest ujutru
U jutarnju rutinu dodajemo rejv: Posetili smo Para klub u Beogradu gde žurka počinje u šest ujutru

U jutarnju rutinu dodajemo rejv: Posetili smo Para klub u Beogradu gde žurka počinje u šest ujutru

Jutarnje rutine i, generalno, jutro često pripisujemo laganim aktivnostima i hobijima. Međutim, Beograd je odlučio da stvari malo promeni. Do sada smo samo večeri (i poneka jutra) ostavljali za clubbing program, a ovoga puta se upoznajemo sa jednom jutarnjom inovacijom. Naime, u Beogradu se otvorio novi klub – Para. Beograd je dobio još jednog party saveznika, međutim, ovog puta jutarnjeg. Para je veoma zanimljiv fenomen zato što u ovom klubu možete partijati ujutru, i to od šest sati. Para nije zamišljena kao afterparty klub, već kao jutarnje rave iskustvo. U njega treba da odemo odmorni i iskoristimo najbolje od svog dana od njegovog samog početka. Razgovarali smo s PR-om ovog kluba, Edinom Omanovićem, koji nam je otkrio sve detalje ovog beogradskog party noviteta.

kuda u grad jutarnji rejv

Clubbing from 6 am

Kada govorimo o nameni kluba, veoma je važno naglasiti uputstvo za upotrebu i mere opreza. Clubbing zajednica je zapravo dugo vremena očekivala novitet koji će zaista osvežiti, a i uzdrmati nas od samog početka dana.

Beograd je početkom juna dobio novi klub, ali u koji se ne ide u očekivano vreme pred ponoć, već ujutru od šest sati. Lokacija je Cetinjska 15, a klub se nalazi u prostoru koji Beograđani poznaju kao Dim bar. Ovaj klub nije zamišljen kao klasičan afterparty klub, već kao klub u kom će se odigravati dnevni rejvovi namenjeni pre svega onima kojima ne odgovara da celu noć provedu u klubu, a žele da plešu uz dobru muziku. Svako kom partijanja noću nije dosta je takođe dobrodošao, izjavio je Edin.

Zatim dodaje: Dnevni clubbing nije nova stvar u svetu, a neki od najpopularnijih slotova u klubu Berghain su upravo u ovo doba. Klub će raditi nedeljom, od 6 ujutru do 3 popodne, a nekad i do 10 uveče. U klubu vas čekaju dva stejdža sa drugačijom atmosferom, tu da vas izmeste na ceo dan ili pruže promenu nakon noći provedene u klubu. Klub će pored di-džejeva koji nose lokalnu scenu redovno imati i specijalne goste od kojih će neki nakon kluba, nastupati po drugi put u istom danu, samo u neformalnoj atmosferi i spuštenog garda, pa ćete imati prilike da vidite kako se profesionalci snalaze u ovakvim situacijama. 

kuda u grad jutarnji rejv
kuda u grad jutarnji rejv

Journal recenzija: Klub Para, Beograd

Journal tim je odlučio da proveri kako zapravo izgleda provod u šest ujutru i koje prednosti ima nad klasičnim noćnim partijanjem.

Ovo su naši utisci. Ustali smo, obavili svoju jutarnju beauty rutinu, sredili smo se i uputili ka centru grada. Kada krenete famoznom Cetinjskom ulicom i uvučete se u deo u kom su naređane sve utimativne destinacije beogradskog noćnog života, na mestu gde ste navikli da posećujete Dim bar, nailazimo na klub koji u šest ujutru radi punom parom. Para klub. Na samom ulazu shvatate da ovo nije običan klub koji ste do sada posećivali, već da vas iza ulaznih vrata očekuje jutarnji spektakl. Što bliže prilazite osećate dobre vibracije i vrhunsku muziku. U klubu je mračnija atmosfera, tako da ste u potpunosti izmešteni iz jutarnjeg elementa u epicentar žurke. DJ-evi su odlični, a ovakav party će vam zasigurno promeniti način na koji ste do sada pristupali izlasku. Osećaćete se kao da ste u drugoj dimenziji.

kuda u grad jutarnji rejv
kuda u grad jutarnji rejv
klub para beograd gde izaći

U Pari vas ovog vikenda očekuje šesnaestočasovni rejv. Naime, u nedelju 30. juna, od šest ujutru do deset uveče imaćete prilike da uživate u vrhunskoj muzici i provodu. Na lineup-u se nalaze gošća iz Berlina, osnivačica label-a positivesource, Philippa Pacho, rezident Drugstora, Filip Xavi, kao i lokalni talenti: Alekssa, Impedance, Lollipop Janosz, Vrag i Knower.

U odnosu na klasičan noćni izlazak, jutarni rave ima svoje velike prednosti. Naime, ova vrsta clubbing aerobika vam samo može pomoći, a sutradan se nećete osećati ni najmanje loše, već ćete sebi napuniti baterije za ceo dan. Journal tim se odlično proveo, a Para klub dodajemo u svoju jutarnju rutinu.

Foto: Journal; Instagram: @para_klub, @magla_eventseries

Učitati još
Zatvori