Svetska zvezda Yasmin Levy dolazi u Sava Centar – saznajemo detalje
Svetska zvezda Yasmin Levy dolazi u Sava Centar – saznajemo detalje

Svetska zvezda Yasmin Levy dolazi u Sava
Centar – saznajemo detalje

U maju mesecu je mnogo koncerata pred beogradskom publikom. Sada polako stižu i najave koncerata za jesen. Rade Šerbedžija nastupiće sa svojim orkestrom Zapadni kolodvor pred beogradskom publikom, 26. oktobra u mts Dvorani.  Nakon što smo saznali da će Konstrakta i Zemlja Gruva otvoriti koncertnu sezonu, sada je u prostorima rekonstruisanog Sava Centra najavljen i nastup svetske zvezde Yasmin Levy. Datum je rezervisan za 30. oktobar, a mi imamo detalje.

Yasmin Levy u Sava Centru
Yasmin Levy

Yasmin Levy

Yasmin Levy je više puta nastupila u Srbiji u regionu. Prepoznata kao glas svih kultura Mediterana, Yasmin Levy osvojila je svet pesmama na španskom i latino jeziku. Njen uspeh na našim prostorima je velik, te su prethodni koncerti bivali rasprodati – od Novog Sada, preko Sarajeva, Banja Luke, sve do Skoplja. U Beogradu je nastupila u sklopu najprestižnije muzičke manifestacije Belgrade River Fest, u junu 2023. godine. Senzacionalni muzički događaj je Yasmin Levy neraskidivo povezao sa srpskom publikom.

Zbog toga se vraća u Beograd, ovoga puta u Sava Centar. Svoje najveće hitove izvešće premijerno u pratnji Simfonijskog orkestra Radio-televizije Srbije. Španski ritam, atmosfera flamenko i tango večeri će uz snagu velikog orkestra zagarantovati nezaboravno muzičko iskustvo. Jak autorski pečat i vokal poznate umetnice planeta je upoznala kroz pesme Una Noche Mas, Alegria, Adio Kerida. U svojim pesmama, glasom i stihovima, slavi život i ljubav, ali i bol i tugu, sa istaknutom osećajnošću koja nalazi put ka srcima svih prisutnih na njenim koncertima.

Kako do ulaznica?

Za ovaj muzički spektakl ulaznice su već u prodaji. Mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a. Takođe, dostupne su i putem sajta tickets.rs.

Yasmin Levy
Yasmin Levy

Foto: Stars & More

Učitati još
Zatvori