Izašao je novi spot za singl Kylie Minogue kojim ulazi u svoju „golden goddess“ eru – pogledajte ga među prvima
Izašao je novi spot za singl Kylie Minogue kojim ulazi u svoju „golden goddess“ eru – pogledajte ga među prvima

Izašao je novi spot za singl Kylie Minogue kojim ulazi u svoju „golden goddess“ eru – pogledajte ga među prvima

Kada pomislimo na letnje hitove i izlaske, među prvima nam na pamet pada Kylie Minogue. Izvođačica koja je mnogima obeležila deo detinjstva i svojim hitovima se izdvojila kao neizostavni deo svake playliste tokom ranih dvehiljaditih godina, odlučila je da još jednom iznenadi svoje fanove. Ulazeći u (popularno nazvanu) golden goddess eru, predstavila je spot za svoj (realtivno) novi singl My Oh My. Zajedno sa poznatim pevačicama Bebe Rexhom i Tove Lo uspela je još jednom da obraduje i iznenadi svoje fanove vrhunskim spotom i muzikom, a pesma My Oh My preti da će postati it song poslednjeg dela leta 2024. godine.

Profimedia

Kylie Minogue predstavila spot za singl My Oh My

Ukoliko se pitate zašto ne možete da pronađete negativne komentare na ovu pesmu, to je zato što ne postoje. My Oh My je takođe nazvana i Padam Padam of 2024, što takođe svedoči o elementima hita u ovoj pesmi. Pesma je premijerno objavljena još pre četiri nedelje. Međutim, to možemo nazvati soft opening-om, jer je spot zaista učinio svoje i pesma postaje sve popularnija.

U spotu možete zateći Kylie Minogue u novom, golden goddess izdanju – okružena plesačicama koje pomalo podsećaju na Amazonke. Sledeći laganu letnju temu, spot se idealno uklapa uz ovaj soon-to-be summer hit, a Kylie u njemu izgleda spektakularno. I to zahvaljujući stilisti Franku Strachanu i makeup umetnici Christian Vermaak. Međutim, za veliki deo ovakvog goddess izgleda je, naravno, zadužena bezgranična energija koju Kylie Minogue sa sobom nosi. Na njenom Instagram nalogu možete pronaći BTS videe koji će vas dodatno približiti atmosferi snimanja ovog ikoničnog spota.

Kylie Minogue @ Sziget

Podsetimo se, Kylie je bila deo ovogodišnjeg programa popularnog muzičkog festivala u Budimpešti – Sziget. Njenu muziku ste mogli da slušate na main stage-u 7. avgusta ove godine. Fanovi su prisustvovali novoj eri muzike Kylie Minogue, a za fanove sa balkanskog područja je ovaj festival bio najbolja (i najbliža) prilika za to. Poslednji studijski album Tension je bio glavna muzička tema nastupa, u koji, naravno, spada i pesma nagrađena EMMY nagradom – Padam Padam.

Pored novih, publiku je obradovala i velikim i dobro poznatim hitovima poput Can’t Get You Out of My HeadIn Your Eyes Love At First Sight.

Foto: YouTube / Planet / Profimedia; Instagram: @kylieminogue

Učitati još
Zatvori