Novi album Lady Gage „Harlequin“ je stigao – poslušajte ga među prvima
Novi album Lady Gage „Harlequin“ je stigao – poslušajte ga među prvima

Novi album Lady Gage „Harlequin“ je stigao – poslušajte ga među prvima

Lady Gaga, jedna od najinovativnijih i najuticajnijih umetnica današnjice, pripremila je veliko iznenađenje za svoje obožavaoce – album pod nazivom Harlequin. Ovaj album dolazi kao idealan dodatak filmu Joker: Folie à Deux, koji će imati premijeru 4. oktobra. U ovoj sinergiji između muzike i filma, Gaga fanovima pružila je priliku da zarone dublje u emocije i priče likova. Time im omogućava da se izraze na način koji reči ponekad ne mogu. Harlequin predstavlja jedinstveno umetničko putovanje koje će zasigurno obogatiti doživljaj filma.

Poslednje vesti se tiču izložbe i to ne bilo koje, već predstojeće u muzeju Louvre u Parizu. Lady Gaga je na svom Instagram profilu objavila kratak video u kom je očigledno u ulozi Harley Quinn i dodaje osmeh na lice Mona Lisi u kultnom muzeju. Poznata muzičarka je pre nekoliko nedelja viđena kako snima misteriozni projekat u Parizu. Sada (skoro) znamo i koji. Na kraju videa može se videti najava za film Joker: Folie à Deux, kao i najava predstojeće izložbe Figures of the Fool u muzeju Louvre.

Tokom Venecijanskog filmskog festivala, Gaga je otkrila naslove nekoliko pesama koje će se naći na ovom projektu, uključujući intrigantne naslove poput Still Not October i Don’t Tell Me What To Wear. Ostatak naslova osvanuo je na njenom Instagram profilu.

Dugoočekivani album Harlequin je konačno out, te u nastavku donosimo utiske.

Posle novog albuma, očekujemo još jedan

Osim što je lansirala Harlequin, Gaga je, kako prenose određeni mediji, takođe otkrila da radi na svom sledećem albumu, poznatom kao LG7. Očekuje se da prvi singl sa ovog projekta bude objavljen u oktobru, nakon premijere filma i izdanja Harlequin. Ova strategija pruža fanovima jedinstvenu priliku da istraže njen umetnički put kroz različite projekte u kratkom vremenskom razmaku.

U međuvremenu, Gaga je nedavno izdala pesmu Die With a Smile u saradnji sa Brunom Marsom, čime je nastavila da širi svoj muzički izraz i istražuje nove umetničke pravce. Njena prethodna izdanja, kao što su Chromatica i saradnja sa Tonyjem Bennettom na Love For Sale (Deluxe), svedoče o njenoj očiglednoj sposobnosti da se prilagodi različitim muzičkim žanrovima i stilovima.

Lady Gaga i album Harlequin kao idealan dodatak nastavku kultnog filma

Kada je reč o filmu Joker: Folie à Deux, mnogi mediji prenose da je Gaga navodno naglasila da muzika u filmu igra ključnu ulogu u izražavanju emocija likova.

Harlequin predstavlja još jedan uzbudljiv korak u bogatom muzičkom opusu muzičarke. Njen talenat još jednom uspeva različite umetničke forme i stvori nezaboravne muzičke trenutke. Pomenuti album krasi 13 pesama, od kojih će mnoge uskoro postati hitovi. Neke od naših favorita definitivno su The Joker, Good Morning, Smile i mnoge druge.

Novi album ne samo što je upotpunio diskografiju poznate pevačice, već joj je obezbedio i mnoštvo hitova.

Učitati još
Zatvori