It’s official: Lady Gaga i Bruno Mars duet je tu – poslušajte ga prvi
It’s official: Lady Gaga i Bruno Mars duet je tu – poslušajte ga prvi

It’s official: Lady Gaga i Bruno Mars duet je tu – poslušajte ga prvi

S obzirom na to da nakon nedavnih Olimpijskih igara u Parizu i novog trailer-a za film Joker: Folie à Deux verno refresh-ujemo stranice društvenih mreža Lady Gage, naišli smo najpre na video koji potencijalno najavljuje novu muzičku kolaboraciju. Naime, Lady Gaga je na svom Instagram profilu podelila video u kom sedi za klavirom u majici na kojoj se nalazi Bruno Mars. Mnogi su prvo pomislili kako je izbor outfita čista slučajnost.

Međutim, kako video odmiče, postaje jasno da je namera u prikazivanju lica poznatog muzičara veoma direktna. Bruno Mars je ovu objavu podelio na svom Instagram story-ju, što je dodatno podgrejalo muzičku situaciju, pa je bilo samo pitanje trena kada će se ova najava i ozvaničiti. Kako ovaj muzički duo već neko vreme suptilno najavljuje zajednički rad, fanovi nestrpljivo prate svaki njihov korak kako bi otkrili više detalja u vezi sa potencijalnom pesmom. Zvanična potvrda je i stigla – duet Lady Gaga i Bruno Mars je tu. Poslušajte ga prvi.

lady gaga bruno mars
Profimedia

Is Lady Gaga ft. Bruno Mars really happening?

Ovako su glasili skoro svi komentari ispod (sada već) poznatog videa na Instagramu. Ovim potezom, Lady Gaga i Bruno Mars su učinili sve kako bi najavili kolaboraciju. Već neko vreme se govori o mogućoj novoj pesmi. Međutim, fanovi i mediji se već nedeljama (i mesecima) bave pronalaženjem tragova najave ove muzičke kolaboracije. Te glasine dodatno je podgrejala činjenica da je poznati muzičar nedavno zapratio Lady Gagu na društvenim mrežama.

Spekulisalo se kako će misteriozna pesma izaći već ovog meseca, a potencijalni naziv jeste Die With a Smilešto je Lady Gaga i potvrdila u svojoj objavi na Instagramu.

Gaga recap

Podsetimo se, poslednjih nekoliko meseci su veoma dinamični u životu Lady Gage. Naime, nakon što je izašao novi trailer za film Joker: Folie à Deux, Lady Gaga je ozvaničila veridbu sa svojim dugogodišnjim partnerom Michaelom Polanskyjem.

Pored vesti iz privatne sfere poznate pevačice, fanovi se raduju i muzičkim vestima. Iako je kolaboracija sa Brunom Marsom izvesna, još uvek nije zvanično potvrđena.

lady gaga bruno mars
profimedia

Foto: Lacoste via Bestimage / Bestimage /Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia / YouTube; Instagram: @ladygaga, @brunomars

Učitati još
Zatvori