Lady Gaga numerom „Disease” najavila (još jedan) album
Lady Gaga numerom „Disease” najavila (još jedan) album

Lady Gaga numerom „Disease”
najavila (još jedan) album

Devil works hard, but Lady Gaga works harder? Čini se da ova rečenica nije daleko od istine. Samo nekoliko dana nakon što je objavila novi album, jedna od najpopularnijih pevačica današnjice podelila je na svom Instagram profilu lepe vesti. Naime, njeni fanovi neće morati da čekaju dugo do izlaska još jedne pesme. Naprotiv, Lady Gaga će novu numeru Disease objaviti već 25. oktobra – i to u jutarnjim časovima.

Lady Gaga – Disease

Nakon što je na svom Instagram profilu Lady Gaga objavila poster sa natpisom Disease, postalo je jasno da je u pitanju nova pesma. Pored postera, popularna pevačica objavila je još jednu fotografiju zahvaljujući kojoj njeni fanovi mogu da zaključe u koje vreme će pesma biti objavljena u različitim delovima sveta.

Njeni mnogobrojni fanovi izrazili su svoje oduševljenje u komentarima ispod objave. Štaviše, u prvih pola sata to je učinilo više od 15 hiljada korisnika Instagrama. Ipak, pojedini nisu iznenađeni. Njeni najveći fanovi su još pre nekoliko dana pretpostavili da će novi singl biti objavljen ovih dana, a pojedini su čak pogodili i naziv pesme. Međutim, to nije nimalo začuđujuće sa obzirom na to da je Lady Gaga fanovima ostavljala hintove na platformi za slušanje muzike Spotify.

Podsetimo, Lady Gaga je pre samo nekoliko dana objavila album pod nazivom Harlequin. Ovaj album dolazi kao idealan dodatak filmu Joker: Folie à Deux. U ovoj sinergiji između muzike i filma, Lady Gaga je fanovima pružila priliku da zarone dublje u emocije i priče likova.

Nakon što je izdala ovaj album, Lady Gaga je otkrila da radi na sledećem albumu, poznatom kao LG7. Očekivalo se da će prvi singl sa ovog projekta biti objavljen u oktobru, odnosno nakon premijere filma i izdanja Harlequin. Dakle, sada je postalo jasno da će to toga sigurno doći – i to u formi pesme Disease. Naposletku, ova strategija pruža fanovima priliku da istraže njen umetnički put kroz različite projekte u kratkom vremenskom razmaku.

Lady Gaga / Profimedia

Foto: Profimedia / Instagram (@ladygaga)

Učitati još
Zatvori