New song alert: Lana del Rey i Quavo najavljuju zajedničku pesmu – donosimo detalje
New song alert: Lana del Rey i Quavo najavljuju zajedničku pesmu – donosimo detalje

New song alert: Lana del Rey i Quavo najavljuju zajedničku pesmu – donosimo detalje

Lana del Rey je kultna ličnost američke muzičke industrije, a svaki njen korak pomno je ispraćen u javnosti. U poslednjih nekoliko meseci Lana del Rey i Quavo su često viđeni zajedno, a određene glasine su krenule da idu u korak sa njima i njihovim javnim pojavljivanjima. Veliku pažnju su privukli pojavom na dodeli GRAMMY nagrada, gde su fotografisani zajedno pre same ceremonije. Mnogi su pomislili da su oni tu u romantičnom svojstvu, međutim, gossip da su njih dvoje par je ubrzo demantovan. Sada, vesti nam stižu iz sfere koja zapravo ineteresuje sve fanove kantautorke i bivšeg člana grupe Migos – iz sfere muzike. Lana del Rey i Quavo su odlučili da obraduju svoje fanove. Na svojim društvenim mrežama odlučili su da tease-uju novu pesmu Tough. U nastavku njene delove možete poslušati među prvima.

Lana del Rey i Quavo: Pesma Tough uveliko u trendingu

I Lana del Rey i Quavo su objavu najave pesme izbacili na svojim Instagram nalozima, a komentari se samo nagomilavaju. Pozitivne kritike se prepliću s nestrpljenjem, jer pratioci željno iščekuju ovu ultimativnu kolaboraciju. Iako još uvek nije zvanično objavljenja, delovi pesme su već postali hit na društvenim mrežama.

Nakon što ste poslušali deo pesme Tough, možemo se složiti da je ovaj neočekivani muzički spoj zapravo doneo neprikosnoven kvalitet. Tačan release date još uvek nije objavljen, međutim, možemo pretpostaviti da nas još neko iznenađenje očekuje uskoro. Malo je reći da smo zainteresovani, pesma obećava da će postati veliki hit i s nestrpljenjem je iščekujemo.

Lana del Rey Quavo pesma tough
Lana Del Rey i Quavo / profimedia
Lana del Rey Quavo pesma tough
Lana Del Rey i Quavo / profimedia

A šta je sa country albumom Lasso?

Nakon najave country albuma Lasso, fanovi ove velike muzičke zvezde s nestrpljenjem prate svaki njen korak u nadi da će izbaciti novu muziku. Što se zapravo sada i desilo sa najavom pesme Tough.

Lasso je predstojeći deseti studijski album američke kantautorke i planirano je da bude objavljen u septembru 2024. preko Interscope Records i Polydor Records. Album bi trebalo da obeleži prvi coutnry projekat pevačice.

Foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia; TikTok: @ldrdaily; Instagram: @honeymoon

Učitati još
Zatvori