Lenny Kravitz će održati koncert u regionu – otkrivamo gde i kada
Lenny Kravitz će održati koncert u regionu – otkrivamo gde i kada

Lenny Kravitz će održati koncert u regionu
– otkrivamo gde i kada

Leto pod numerološkom oznakom 24, odlučilo je da će njegov imperativ biti ni manje ni više nego muzika. Pored činjenice da već sada posedujemo albume koje možemo nazvati nekim od najboljih u godini, ubrajajući brat sagu ali i Espresso EP, tu su i svetska imena koja su odlučila da posete region. Pored Exit festivala, Dua Lipe koja je svoju harizmu odnela u Pulu i koncerta Eda Sheerana do kog brojimo sitno, čini se da je Balkanu obećamo jedno od najvrelijih leta do sada. Međutim, tu nije kraj. Rock kralj, Lenny Kravitz, 4. avgusta održaće koncert u Ohridu, a mi donosimo sve detalje.

EMMANUEL DUNAND / AFP / Profimedia

The one & only – Lenny.


Pre nego se osvrnemo na koncert markiran must-visit etiketom, vreme je da se prisetimo svih uspeha i hitova poznatog pevača. Naime, Lenny Kravitz je američka rok zvezda, tekstopisac ali i glumac. U samom epicentru entertainment scene, našao se od malih nogu. S obzirom na to da je njegov otac Sy Kravitz bio televizijski producent a majka Roxie Roker znana glumica. Svoj debitantski album Let Love Rule, Lenny lansirao je 1989. godine i započeo muzičku karijeru. Koketirao je raznovrsnim žanrovima kao što je soul, hip-hop uz očiglednu dominaciju rock-a. Nešto kasnije oprobao se i kao glumac. Neki od njegovih najslušanijih hitova koji će se zauvek pamtiti jesu Flu Away, I Belong to You, Again, It Ain’t Over til’ It’s Over i mnogi drugi.

Plane tickets are reserved


Rok zvezda, u sklopu svoje Blue Electric Light turneje praćene istoimenim albumom lansiranim ove godine, pored mnogih nastupa širom zemaljske kugle dolazi i u Makedoniju. Preciznije u Ohrid. Blue Electric Light predstavlja dvanaesti studijski album rok ikone. Te možemo reći da je njegovu doskografiju upotpunio novim zvukom koji je izrodio vanvremenske hitove. Karte možete kupiti na oficijelnom sajtu Avalon International Bookinga. A budite sigurni da je naš let do Ohrida već bukiran za 4. avgust i jedan od nezaboravnih koncerata koje nam ovo leto nudi.

Foto: Profimedia / Instagram /@avalonbooking, @lennykravitz /

Učitati još
Zatvori