Lenny Kravitz stiže u Pulu – ulaznice od sutra u prodaji
Lenny Kravitz stiže u Pulu – ulaznice od sutra u prodaji

Lenny Kravitz stiže u Pulu –
ulaznice od sutra u prodaji

Nakon što nas je obradovala vest da će Avril Lavigne 17. juna održati koncert u pulskoj Areni, hrvatski grad koji nam je u neposrednoj blizini naredne godine ugostiće još jednu svetsku zvezdu. U sklopu evropske Blue Electric Light turneje, Lenny Kravitz nastupiće 28. jula u pulskom Amfitetru. Iako je tokom dugogodišnje karijere posetio i Beograd, od tog koncerta prošlo je više od petnaest godina. Stoga su svi ljubitelje njegove muzike s oduševljenjem dočekali potvrdu novog muzičkog spektakla u regionu.

@lennykravitz
@lennykravitz

Blue Electric Light

Bezvremensko, eksplozivno, romantično, inspirativno. Upravo to su samo neke od reči kojima se može opisati Blue Electric Light – dvanaesti studijski album koji će pevač objaviti u martu naredne godine. Album je još jednom potvrdio vešto deep soul rock ‘n’ roll stvaralaštvo ovog muzičara, a napisan je i snimljen u njegovom studiju na Bahamima. Na taj način ova neumorna kreativna sila nastavila je svoju dinamičnu prisutnost u muzici, umetnosti i kulturi.

Na albumu se Kravitz ističe kao pisac, producent i multiinstrumentalista jer je sam napisao i odsvirao većinu instrumenata. Splet od 12 pesama odražava muzičku ostavštinu pionirskog žanra koji je, s druge strane, čvrsto ukorenjen u energiji 21. veka.

Profimedia
Profimedia

Više informacija o rasporedu turneje, datumima i prodaji ulaznica može se pronaći na zvaničnom web sajtu muzičara, kao i na njegovim društvenim mrežama. Ulaznice za koncert u prodaji su već od ovog petka, 8. decembra. Mogu se kupiti putem sajta Eventim.hr.

Foto: Profimedia / Instagram @lennykravitz

Učitati još
Zatvori