Macha Ravel objavila novu synth-punk pesmu i prateći spot – poslušajte “Ne Voli Me” prvi
Macha Ravel objavila novu synth-punk pesmu i prateći spot – poslušajte “Ne Voli Me” prvi

Macha Ravel objavila novu synth-punk pesmu i prateći spot – poslušajte “Ne Voli Me” prvi

Samo četiri meseca nakon što je objavila uspešan synth-pop singla pod nazivom Traume, pevačica i odnedavno diplomirana doktorka medicine Macha Ravel se vraća novim singlom koji ovaj put nosi naziv Ne Voli Me. Za njegovu produkciju je zaslužan sarajevski producent Edvin Hadžić, sa kojim Macha ponovo nastavlja već sada veoma uspešnu saradnju. U nastavku donosimo sve detalje o singlu koji je izašao na rođendan ove pevačice.

Kada je u pitanju pesma Ne Voli Me, Macha Ravel otkrila je kako je nju bilo jako zabavno praviti. Upravo zbog toga, ona jedva čekam da je prvi put izvede live pred publikom. Pored toga, ona je dodala kako obožava da radi i stvara muziku sa Edvinom Hadžićem jer se njihovi umovi muzički savršeno sklapaju. Stoga nije nimalo začuđujuće da je kroz ovu saradnju nastala još jedna numera koju su mnogi sa nestrpljenjem iščekivali – a koja je istog dana dobila i spot.

Macha Ravel

Macha Ravel je rođena u Zagrebu, a odrasla je u Francuskoj. Ona navodi kako u svojim pesmama najviše voli da piše o psihologiji koja stoji iza problematičnih ljubavnih odnosa. Nakon prethodne pesme Traume koja opisuje toksičnu vezu iz koje je teško izaći, ona kaže da je sada imala želju da piše o drugoj strani medalje gde žrtva te iste toksične veze gura drugu osobu od sebe jer ne prihvaća ljubav koja je guši i želi da je se oslobodi.

Na muzici i aranžmanu su radili Macha Ravel i sarajevski producent Edvin Hadžić, dok je tekst napisala sama Macha. Pored toga, za muzički spot je zaslužena već poznata ekipa mladih momaka Bagra iz Sarajeva. Pesma može da se posluša na platformama Apple Music, iTunes i Deezer, kao i na zvaničnom YouTube kanalu ove pevačice. A u nastavku možete da poslušate singl Ne Voli Me među prvima.

Foto: YouTube (@macharavel) / Instagram (@whymuha)

Učitati još
Zatvori