Memoari Britney Spears: Knjiga „The Woman in Me“ uskoro i kod nas?
Memoari Britney Spears: Knjiga „The Woman in Me“ uskoro i kod nas?

Memoari Britney Spears: Knjiga „The
Woman in Me“ uskoro i kod nas?

Nakon dokumentarca koji je u nekoj prvobitnoj ideji trebalo da ide u korist Britney Spears i njenu nesvakidašnju priču o ukidanju slobode u 21. veku stave u fokus ne tako lepe pop kulture. Međutim, ono što je najvažnije da znamo jeste da Britney nije odobrila objavljivanje filma, reklo bi se da ga nije imala priliku ni da ga pogleda pre nas. Možda ste se zapitali zbog čega ističemo ovu tezu s obzirom na to da je pokret Free Britney imao neku vrstu odjeka i na kraju dana izvršila značajan uticaj kada je reč o oslobađanju princeze pop muzike od svog oca-konzervatora. Odgovor, ovog puta nije toliko jednostavan.

U dokumentarnom filmu Britney vs Spears prikazana je emotivna priča o mladoj devojci koju su dvehiljaditih godina mediji (sa naglaskom na paparaco fotografima) svojim ostrašćenim, neprofesionalnim i neetičkim izveštavanjem doveli do takozvane tačke pucanja. Svi su o njoj znali – sve. Fast forward, dokumentarac je učinio isto. Njena privatnost još jednom bila je narušena, a životna priča nedovoljno dobro interpretirana. I ono najvažnije, njenu stranu priče pričali su oni koji o tome ne znaju više od pojedinih insajderskih storytellinga. Jedna od najvećih muzičkoh zvezda prepoznatljivog vokala odlučila je da posle više od dve decenije uzme stvar u ruke i u memoarima otkrije svoju istinu.

Knjiga The Woman In Me je objavljena, ali…

Memoari Britney Spears – The Woman In Me

Memoari Britney Spears The Woman In Me izazvali su, reklo bi se očekivano, pometnju na medijskoj sceni, a princeza popa još jednom postala je žrtva veoma lošeg novinarskog posla koji zagovara negodovanje svih etičkih standarda jedne profesije. U knjizi je otkrila – sve. Od tinejdžerskih dana i prvih uspeha u industriji, do najprodavanijih albuma, pa sve do majčinstva i perioda konzervatorstva. Najveću pompu izazvale su priče o njenoj vezi sa Justinom Timberlakeom koje su se nastavile u pravcu dešifrovanja spota za pesmu Everytime.

Knjiga će biti dostupna od 29. januara u Laguni.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori