Muzička kolaboracija Miley Cyrus i Pharrella je live – i svi su oduševljeni
Muzička kolaboracija Miley Cyrus i Pharrella je live – i svi su oduševljeni

Muzička kolaboracija Miley Cyrus i Pharrella
je live – i svi su oduševljeni

Nekoliko dana pre nego što je pevačica Miley Cyrus privukla pažnju na dodeli GRAMMY nagrada, i tom prilikom kući odnela čak dva trofeja, Pharrell je učinio isto to. Međutim, iz potpuno drugog razloga. On je, u eri biografskih filmova, najavio još jedan, i to u nešto drugačijoj verziji. Biopic pod nazivom Piece by Piece otkriće priču o usponu jednog od najvećih muzičkih genijalaca današnjice – ali kroz animirani LEGO film.

Ova dva genijalna uma, koja su i prethodno sarađivala zajedno, sada su se ponovo ujedinila. Pevač je nedavno na svom Instagram nalogu objavio kratak snimak u čijoj pozadini se mogla čuti, pojedinima već poznata, pesma Doctor (Work It Out). Nakon njega, na istoj društvenoj mreži i Miley Cyrus objavila je ono što verovatno predstavlja omot novog singla, kao i video zapis sebe dok pevuši ovu numeru. A sada smo konačno dobili celu verziju, te spot koji je sve oduševio.

Ko čeka – taj i dočeka

Kada je podelio sneak peak pesme, Pharrell je u opisu napisao: Soon. Međutim, ova kolaboracija čekala se nekoliko godina. Štaviše, pojedini pretpostavljaju da je trebalo da se nađe na albumu Bangerz koji je pop pevačica objavila još 2013. godine.

Demo verzija pesme pojavila se u javnosti 2017. godine, a Pharrell ju je prošlog meseca pustio tokom revije u sklopu prezentacije Louis Vuitton’s Men’s Fall-Winter 2024 kolekcije u Parizu.

Fanovi Miley Cyrus tvrde da je ona konačno pronašla sebe, a da u poslednjih nekoliko meseci imamo priliku da vidimo njenu najbolju verziju. Štaviše, jedan od komentara je i: She’s so iconic. Super Bowl 2025?? Please!

Ova kolaboracija predstavlja prvi singl pop pevačice u 2024. godini. Za razliku od nje, kada je reč o Pharrellu, u bliskoj budućnosti očekuje se bar još jedna numera – i to sa britanskim bendom Mumford & Sons.

Foto: Instagram @mileycyrus / @pharrell / @skateboard // Youtube

Učitati još
Zatvori