Adele na koncertu u Minhenu oduševila prisutne i izvela pesme koje nije otpevala skoro deceniju
Adele na koncertu u Minhenu oduševila prisutne i izvela pesme koje nije otpevala skoro deceniju

Adele na koncertu u Minhenu oduševila prisutne i izvela pesme koje nije otpevala skoro deceniju

Nakon što je ove godine jedna od najpopularnijih pevačica današnjice Adele najavila projekat Adele in Munich, fanovi njene muzike – koji su već u prvim danima nabavili ulaznice – su sa nestrpljenjem su čekali njegov početak. U ovu svrhu je u Minhenu izgrađen specijalni kompleks koji može da primi oko 80 hiljada ljudi, a u periodu od 2. do 31. avgusta ona će održati ukupno deset koncerta. Sa obzirom na to da nedeljno održava po dva koncerta, jasno je da su prvi već iza nas. Rekordna posećenost i ispunjeni kapaciteti rezultat su činjenice da su koncerti u Minhenu jedini koje će pevačica organizovati tokom 2024. godine u Evropi. Svaki od deset biće drugačiji i poseban na svoj način – a evo zbog čega su prvi koncerti najavili spektakularan nastavak ovog unikatnog muzičkog projekta.

Minhen: Adele i njenih deset spektakularnih koncerata u Nemačkoj

Nedugo nakon što su se pojavile različite glasine da je Adele rekla da svom dugogodišnjem partneru, pevačica je krenula na minhensku turneju – za koju i dalje možete da nabavite ulaznice. Kroz deset koncerata, koji će biti održani tokom čitavog avgusta, Adele će napraviti rekapitulaciju svoje dugogodišnje karijere. Svake večeri biće izvedeno ukupno 22 pesme. Među njima će se, naravno, naći brojni hitovi koji su obeležili prethodnu dekadu.

Svaki aspekat ovog spektakla prilagođen je najvećim fanovima pevačice. Stoga koncertni prostor okružuju brojni Adele themed sadržaji. Upravo zbog toga su ovi koncerti ujedno i ultimativno iskustvo za sve ljubitelje njenog rada. A iznenađenja koja je tokom njihovog trajanja pevačica priredila prisutnima glavna su tema na društvenim mrežama. Stoga, ako nećete biti u prilici da ih posetite, koncerte – barem delimično – možete da pratite i kroz objave na TikTok-u. A mi smo izdvojili najbolje momente sa dosadašnjih koncerata.

Pesma koju je izvela nakon sedam godina

Pevačica Adele je prisutnima priredila veliko iznenađenje već tokom prve večeri. Naime, na oduševljenje mnogih, ona je nakon sedam godina izvela uživo pesmu Chasing Pavements koja je deo njenog debitantskog albuma 19. Pesma koja je izašla 2008. godine i dalje je favorit mnogih, a to je potvrdila i publika koja je ovaj nastup ispratila sa posebnom emocijom. Isto to može da se kaže i za pevačicu, koja je ovom izvedbom najavila predstojeći muzički spektakl koji će se, sigurno, dugo pamtiti.

… & pesma koju je otpevala uživo nakon osam godina

Ipak, Chasing Pavements nije jedina pesma koju je ona otpevala nakon skoro jedne decenije. Jedan od njenih fanova je na TikTok-u podelio snimak sa koncerta, te naglasio da pesmu All I Ask pevačica nije otpevala uživo na koncertu čak osam godina. Ona je objavljena 2015. godine u sklopu njenog albuma 25, a na njoj je – pored pevačice – radio i Bruno Mars. Numera koja je neizostavna u brojnim plejlistama jedna je od najlepših balada popularne pevačice, te je posledično njenim izvođenjem obradovala brojne fanove.

Olimpijska pauza

Drugi koncert u Minhenu bio je, delimično, u znaku Olimpijskih igara. Adele je nasmejala sve prisutne jer je u jednom trenutku zaustavila koncert kako bi ispratila žensko finale trke na 100m. Nakon što je atletičarka iz Svete Lucije osvojila zlatnu medalju, Adele je rekla: Hajde da joj aplaudiramo! Fantastičan uspeh, Sveta Lucija! Takođe, ona je priznala da je veliki fan Olimpijskih igara, te da ih verno prati. Stoga im je, na ovaj način, odala mini omaž.

Foto: Instagram (@adele) / TikTok (@rontonede, @tigerb.ph, @delly.fromtheblock)

Učitati još
Zatvori