Nika Turković objavila singl „tvoja” koji već danas dodajemo na plejlistu omiljenih pesama
Nika Turković objavila singl „tvoja” koji već danas dodajemo na plejlistu omiljenih pesama

Nika Turković objavila singl „tvoja” koji već danas dodajemo na plejlistu omiljenih pesama

Pevačica Nika Turković je predvodnica aktuelnog muzičkog talasa i jedna od najpopularnijih regionalnih autorki nove generacije. Upravo zato, svaka njena pesma se nestrpljivo iščekuje, a tako je bilo i ovaj put. U susret drugom albumu koji će izaći naredne godine, Nika Turković je objavila singl pod nazivom tvoja. Istovremeno je izašao i prateći spot, a u nastavku donosimo sve detalje.

On repeat: Nika Turković – tvoja

i možda sve je napokon

izgubljeno, nađeno

a možda kad sam svoja, tebi ipak sam sve

Nika Turković je već nekoliko dana najavljivala novi singl na društvenim mrežama. Sada je čekanju konačno došao kraj. U pesmi tvoja ona je ostala dosledna zvuku po kom je prepoznatljiva, i zbog kog se ubraja u kategoriju omiljenih regionalnih pevačica. Na muzici je ovaj put ponovo radio tandem koji čine Nika Turković i Ivan Pešut. Tekst potpisuje isključivo Nika, dok aranžman, produkciju i ostale instrumentalne deonice potpisuje Ivan Pešut.

Pesma tvoja jedna je od onih koja će se mnogima svideti već nakon prvog slušanja, te koju ćemo pevušiti u narednim danima / nedeljama / mesecima. Stoga je već danas dodajemo na plejlistu omiljenih numera koje su izašle ove jeseni. A to ćete verovatno učiniti i vi. Pored toga, ova pesma pridružuje se spisku hitova koji nose potpis ove pevačice. Među njima se, između ostalog, nalazi i girl power himna Mogu i sama u kojoj je ukrstila glasove sa Nelom Đinđić.

Podsetimo, beogradska publika imala je priliku da krajem septembra uživa u koncertu hrvatske kantautorke Nike Turković koji je održan u BitefArtCafe-u. Kruna njenog dosadašnjeg stvaralaštva je debitantski album 11 kojim je Nika osvojila regiju i istakla se kao jedna od it izvođačica. Moderan zvuk, vrsni instrumentalisti i hrabri pristup vizualnom identitetu postali su njen zaštitni znak. Tokom turneje kojom promoviše novi album, ona priprema nove saradnje i nove materijale – a kao najnoviji se izdvojila pesma tvoja.

Stoga sa nestrpljenjem iščekujemo da Nika Turković najavi naredne nastupe pred domaćom publikom, a numeru tvoja – koju možete da poslušate u nastavku – već od danas slušamo on repeat.

Foto: Instagram (@nikaturkovic) / YouTube

Učitati još
Zatvori