Save the date: Nikos Vertis ponovo u Beogradu – donosimo sve detalje koncerta
Save the date: Nikos Vertis ponovo u Beogradu – donosimo sve detalje koncerta

Save the date: Nikos Vertis ponovo u Beogradu – donosimo sve detalje koncerta

Bogata koncertno-festivalska ponuda prestonice najavljuje kako sjajan završetak leta, tako i uzbudljivu jesen. I dok s nestrpljenjen iščekujemo koncert svetske muzičke zvezde Eda Sheerana, jednako se radujemo prestojećem Ljubav festival-u. Listi imena čije koncerte želimo da posetimo, dodajemo i doajena savremene grčke muzike. Nikos Vertis se vraća na beogradsku muzičku scenu. U nastavku, donosimo sve detalje predstojećeg koncerta.

Nikos Vertis

Početak septembra u znaku grčke muzike

Vertisov drugi koncert u srpskoj prestonici biće održan 4. septembra 2024. godine na stadionu Tašmajdan. Njegov ponovni dolazak u Srbiju predstavlja koncertni događaj koji će ponovo obogatiti muzičku ponudu Beograda. Ambijent stadiona Tašmajdan garantuje posebnu atmosferu i scenu koja će dati poseban muzičko-scenski ugođaj za sve posetioce.

Poznat po svom prefinjenom izrazu i emotivnim interpretacijama, Nikos Vertis već dugi niz godina uspešno prezentuje duh grčke muzike širom Evrope. Njegova muzika  spaja tradicionalne grčke melodije sa savremenim zvucima. Upravo ovaj spoj osvojio je publiku od Atine do Pariza, Berlina, Londona, pa sve do Beograda. Beogradska publika imaće priliku da ponovo uživo čuje neke od njegovih najvećih hitova s prvi danima septembra.

 

Nikos Vertis

Ponovo u Beogradu

Vertisov prvi koncert u Beogradu izazvao je oduševljenje i ostavio neizbrisiv trag u sećanjima posetilaca, što potvrđuje značaj i popularnost ovog pevača među srpskom publikom. Mnogi srpski muzičari inspirisani njegovim radom, napravili su prepeve pesama koje je izvodio tokom svoje bogate karijere, čime su neke njegove hitove zauvek približili srpskoj publici.

Kakav koncert nas očekuje?

Ovogodišnji koncert na stadionu Tašmajdan biće prilika da se uživa u brzim ali i emotivnim melodijama Nikosa Vertisa. Sve navedeno, ukazuje da publiku očekuje nezaboravan provod. Vertisova strastvena izvedba i jedinstvena interpretacija garantuju nezaboravno veče ispunjeno emocijama ali i najboljom zabavom.

Kako do ulaznica?

Ulaznice za koncert su već u prodaji i mogu se kupiti na eFinity sajtu. Ne propustite priliku da budete deo ovog muzičkog spektakla i doživite čaroliju Nikosa Vertisa uživo.

Foto: Nikos Vertis promo

Učitati još
Zatvori